jason όπως σου είπα και στο άλλο θέμα είμαι 100% σίγουρος ότι αν το βάλεις θα το μετανιώσεις! το έχω συζητήσει με μηχανικούς του χώρου και μου έχουν πει ότι δεν κάνει, φαντάσου ότι εγώ στο starlet gt που έβαλα αυτό το σασμαν από του ατμοσφαιρικού που είχα και νόμιζα πως έκοψε πολύ! και είχα 185/55/14 λάστιχο αρχικά και μετά 60αρι προφιλ. Εσύ έχεις και 16αρες! Δεν κάνει για ατμοσφαιρικά μοτερ, δε νομιζω πως το έχει βάλει κανεις, σίγουρα θα καις λιγότερο αλλά το αμάξι σου πραγματικά θα σέρνεται απίστευτα! το μοτερ σου δεν εχει την δύναμη και την ροπη να ανοιγει σωστά με αυτό το σασμαν! κάτι ήξεραν οι Γιαπωνέζοι και το είχαν μόνο στα 4E-FTE μοτερ! η γνώμη μου είναι να βάλεις της G6 για να έχεις παραπάνω ταχύτητα να κερδίσεις αυτά που ζητάς, αλλά δεν ξέρω μήπως θέλει άλλον επιλογέα ή και ντίζες. Παντως υπόψην το σασμαν της G6 αλλά και του 4E-FTE είναι περίπου 100-150 ευρώ ακριβότερα από το μαμα σασμαν. (στους μαντράδες τουλάχιστον). Εγώ το είχα πάρει σκέτο στο χέρι 300 ευρώ (του starlet gt 4E-FTE). Eπίσης έχει άλλο δίσκο-πλατο-βολαν μεγαλύτερα δλδ σε διάμετρο βασικά από του 4E-FE.
|