Θέμα: Ένδειξη P/S
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-11-10, 13:50
makatos3sgte Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 ΛΕΥΚΟ
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 234
makatos3sgte είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli Εμφάνιση μηνυμάτων
Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα..
Μόλις γύρισα απο ΤΟΥΟΤΑ και το διαγνωστικό έδειξε εγκέφαλο τιμονιού. Δεν το καλύπτει η εγγύηση είπε γιατί είναι για 3 χρόνια και μετά πάμε για υπέρεγγύηση με την προυπόθεση ότι όλα τα service έγιναν στην toyota. Φυσικά και όλα τα service έγιναν στην toyota, τύπωσε τα αποτελέσματα του διαγνωστικού και βαζί με το βιβλίο service θα τα στείλει αύριο με φαξ για να πάρουμε το ok..
Ότι και τον ρώτησα για το γιατί και άλλα πήρα απαντήσεις δεν ξέρω, δεν έχει τύχει, είσαι ο πρώτος και ξανά δεν ξέρω
Οταν αγορασα το ε12 μετα απο εξη μηνες εκει που πηγενα βολτα αναβει το Π/Σ και το τιμονη γειναιτε κουτσουρο παω στην αντιπρωσωπια και μου λεει εγκεφαλος τιμονιου(το αμαξει ειναι στην εγγυυση) αλλαζη εγκεφαλο ΤΙΠΟΤΑ αλλαζει κολονα τιμονιου ΤΙΠΟΤΑ αλλαζει πλεξουδα τιμονιου ΤΙΠΟΤΑ αλαζει ολα τα ρελε και ολους τους αισθητηρες που εχουν σχεσει με το τιμονη ΤΙΠΟΤΑ εχω το αμαξει 5 μηνες μεσα και δεν ξερουν τι εχει Τελικα αποφασειζουν να το στειλουν ΑΘΗΝΑ στα κεντρικα και εκεινη τη στιγμη στελνει ενα φαχ ο αρχιμηχανηκος που λεει να ξανααλαξουμε τον εγκεφαλο τιμονιου και ετσι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το αμαξει δουλεψε ΤΗΝ αλλη μερα το αμαξει πηρε την σημερινη του μορφη Φευγοντας ρωτησα οταν το αμαξι βγει απο εγγυυσει θα πληρωνω εγκεφαλους τιμονιου μεχρι να βρεθει ενας καλος και μου ειπαν οτι αν η δουλεια γινη εκει μεσα δεν υπαρχει προβλημα