Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Επειδη την κόντρα TS με TypeR την έχω κάνει αμέτρητες φορές μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η TS είναι πίσω περίπου 1 αμάξι στα 100 και άλλο ένα με ενάμιση στα 140 περίπου. Αυτά με το EP3, δηλαδή το προηγούμενο. Με το καινούριο TypeR, η TS στέκεται πολύ καλύτερα, σχεδόν στα ίσα.
Όλα αυτα με αυτοκίνητα εντελώς μαμά και με τους οδηγούς να τα ξέρουν καλά. Από εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο κάποιο να μείνει πίσω αν δε το ξέρεις. Κατα τη γνώμη μου τα βίντεο που βλέπετε και η TS πετάγεται μπροστά ενώ το TypeR μένει πίσω είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Έχω πετύχει και εγώ τέτοιους με TypeR και απλά δε ξέρουν να τα ξεκινούν. Επειδή έχω οδηγήσει πολλές φορές το typeR, κατα τη γνώμη μου είναι πιο δύσκολο να το ξεκινάς από την TS. Έχει θεόκοντο σασμαν και μπορεί να αφήσεις κάτω όλη την 1η.
Συμπερασματικά, επειδή πολλά ακούγονται, σε καμία περίπτωση το typeR δεν "ξεφτιλίζει" την TS. Είναι σαφώς γρηγορότερο αλλά η TS ακολουθεί από κοντά. Στις ρεπρίζ είναι πολύ καλύτερο και λόγω σασμαν αλλά και περισσότερης ροπής στις 4500-6000. Παρόλα αυτα, και χωρίς να θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, μέσα στο λίφτ και μεσα στο vtec αντίστοιχα, η TS σου φαίνεται πιό δυνατή.
Σχετικά με το vti, το τελευταίο που είχε βγει είναι καθαρά πίσω από TS. Το πρώτο που ήταν πανάλαφρο πήγαινε πολύ καλύτερα. Δεν έχω ανοίξει με πολλά αλλά θυμαμαι χαρακτηριστικά πατήματα με ένα που δήλωσε "μαμα" (ήταν τουλαχιστον εισαγωγή εξατμιση, εγώ πιστεύω είχε και άλλα). Εγώ με συνοδήγο, αυτός μόνος του. Σε αλλεπάληλα πατήματα ήταν δίπλα μου και άρχιζα να του ανοίγω κοντά στα σπασίματα 4ης.
|
Ποιο μεσα δεν θα μπορουσες να πεσεις...
Ειναι ακριβως, μα ακριβως οπως τα περιγραφεις.
Πριν το λιφτ ανοιγει 1 με 2 αμαξια και στο λιφτ ειναι κοπιες