ρε παιδιά μην τσακώνεστε! όταν ρωτάει τέτοιες γνώμες εδώ μέσα κάποιος υποτίθεται ότι ξέρει κάποια πραγματάκια! τουλάχιστον φαντάζομαι όλοι θα ξέρουν τι είναι τα ψαλίδια στο αμάξι! άμα δεν ξέρει κάποιος τότε πάει σε μάστορα και δεν ρωτάει τίποτα χωρίς παρεξήγηση. Εντάξει αυτό το θέμα το συγκεκριμένο είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι φταίει αν δεν οδηγήσει το αμάξι. Απλά η κοινή λογική λέει ότι αφού το κάνει σε κίνηση και πάει πάνω-κάτω πρέπει να είναι κάτι σχετικό με διεύθυνση, ανάρτηση ή τροχούς. Εξάλου μια γνώμη λέμε, όταν εγώ προσωπικά φτιάχνω το δικό μου όπως έχετε δει ψάχνω τα πάντα με κάθε ασφάλεια και λήψη μέτρων προκειμένου να βρω τι φταίει! και μου έχει τύχει για κάποιο θέμα πχ ένα τρίψιμο που είχα, να έχω πάει σε 3 μηχανικους και ο καθένας να λέει τα δικά του! καλά που δεν με έβαλαν να αλλάξω την κρεμαριέρα! γράσσο στο ρουλεμαν στο τέλος του άξονα του τιμονιού ήθελε! μερικά πράγματα είναι τόσο απλά και δεν τα βλέπουμε!
ΑΑΑ! εμένα πηγαινε πάνω κάτω το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ήταν στραβή η πίσω δεξιά ζάντα!!! αν στο κάνει ΜΟΝΟ πίσω σηκώνεις πάνω το αμάξι (το πίσω μέρος) και γυρνάει κάποιος ρόδες και εσύ τις κοιτάς αν είναι ίσιες. Με λυμμένο χειρόφρενο και με όπιστεν στο σασμαν, για ασφάλεια αν δεν μπορείς να το κάνεις πας σε μαστορα για ζυγοστάθμιση. Εγώ τις είχα ελέγξει μόνος μου πάντως και το βρήκα το πρόβλημα. Τόρνο μετά!!!
|