Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-10-10, 21:39
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Άρη, με αυτόν τον τρόπο διασπάται το club. Όλοι έχουν οικονομικές στενότητες. Και εγώ θα μπορούσα να είμαι Δράμα τώρα, αλλά αυτόν το μήνα είμαι οριακά. Αν το δούμε έτσι, μόνο σε γειτονικούς νομούς να πηγαίνουμε. Το ζητούμενο είναι να μείνει το παράρτημα (και κατά συνέπεια το club) ενωμένο. Ειδάλλως, με αυτό το σκεπτικό θα γίνονται συναντήσεις ξεχωριστές. Μιά Ορεστιάδα, άλλη Αλεξ/πολη και ούτε καθεξής.
Το ζητούμενο επαναλαμβάνω είναι να μείνει το club ενωμένο. Αν ο καθένας σκέφτεται ατομικά, το χάσαμε το παιχνίδι. Αν αυτή τη φορά γίνει συνάντηση Ορεστιάδα, ίσως γίνει και μιά αντίστοιχη στη Δράμα. Δες το και έτσι.
Σαν moderator (που λες), προσπαθούμε να μην αφήνουμε κανέναν δυσαρεστημένο, και πάνω απ' όλα να είμαστε δίκαιοι. Όσο δύσκολο κι αν είναι. Καφέ έχουμε πιεί και εμείς μεταξύ μας. Δεν μπορούμε όμως να το ονομάσουμε συνάντηση.
Το θέμα είναι να κοιτάξουμε γενικά το παράρτημα, και όχι τι βολεύει μόνο εμάς.
Με το σκεπτικό αυτό, θα επαναπαύονται τα μέλη μόνο όταν βρίσκονται τοπικά μεταξύ τους, και θα αδιαφορούν για τις δραστηριότητες του παραρτήματος.
Και από την άλλη, να μην γίνει συνάντηση και στα άλλα τα παιδιά στην Ορεστιάδα? Με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να απαιτήσουν και αυτά κάτι αντίστοιχο με αυτό που συζητάμε τώρα...
Γι΄αυτό λέω ότι θα χαθεί το παιχνίδι...