Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-10-10, 17:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το halmeter παίρνει το σήμα του λάμδα δλδ το ηλεκτρικό σήμα (volts) και μας δίνει οπτικές ενδείξεις για την αναλογία καυσίμου με leds συνήθως δλδ αν είναι πλούσιο, φτωχό κτλ, εμένα με τον 4E-FTE μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο! δεν έχει καμια σχέση με το trip computer που μας λέει την κατανάλωση! άλλο το ένα και άλλο το άλλο! αυτό που λεει ο φίλος παραπάνω μάλλον εννοεί το γνωστό οικονομόμετρο ή economy meter που είναι κάτι μούφα κατ' εμέ οργανάκια και συνδέονται στην υποπίεση του κινητήρα και ουδε μια σχέση έχουν με το halmeter!
και υπάρχουν και τα fuel meter που μετράνε στην ουσία την κατανάλωση καυσίμου!!! και όσο πατάμε γκάζι γράφουν! συνδέονται ανάμεσα στην αντλία και στην μπεκιέρα νομίζω. Σαν αυτό πχ http://www.ultimatepassage.com/cgi-b...520-20B-1.html
To halmeter με λίγα λόγια μας δείχνει την ποιότητα του μείγματος δλδ πόσο άερα / καύσιμο έχει το μίγμα δλδ την αναλογία και ΟΧΙ την κατανάλωσή του!

Υ.Γ κοίταξα στο autodata και δεν βρήκα τπτ για τα pins της ECU! εκεί που λέει wiring diagrams είναι απενεργοποιημένη η επιλογή στην VVTI ενώ σε άλλα αμάξια τα έχει! δεν ξέρω γιατί! έχω το Autodata 3.18

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-10-10 στις 18:14.
Απάντηση με παράθεση