Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 09-10-10, 20:28
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος
 
Εγγραφή: 28-07-2010
Περιοχή: βολος
Ηλικία: 41 male
Μηνύματα: 3.285
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 500
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο ενα ΤΟΥΟΤΑ ολα ειναι δυνατα:shoothi m.
Γιαννη βγαινουν 268 αλογα στο λιτρο.Υπαρχουν αυτοκινητα που ξεπερνουν τα 500 στο λιτρο.Αλλα εμενα πλεον τα αλογα δεν με εντυπωσιαζουν, αλλα τι κανει στο δρομο, κατα ποσο ειναι οδηγησιμο, αξιοπιστο, καθημερινο αυτοκινητο.
Οι Αμερικανοι, εχουν μια ονομασια για τα αυτοκινητα που φτιαχνονται αποκλειστικα για dyno events, καθοτι εκει γινεται χαμος.Εκει υπαρχουν αυτοκινητα που στηνονται και ρυθμιζονται αποκλειστικα για να βγαλουν μεχρι και το τελευταιο αλογο στο δυναμομετρο, αλλα στο δρομο δεν ΠΑΝΕ ΒΗΜΑ, εχουν αθλιο δουλεμα-καμπυλες- αξιοπιστια, και τα παιδια με ιδια αυτοκινητα, αλλα σωστα βελτιωμενα που ραβουν στο δρομο,παρολο τα λιγοτερα αλογα τα λενε DYNO QUEEN. Βασιλισσες του δυναμομετρου.
Οι Αγγλοι παλι, εχουν το BLACK DYNO, δηλαδη το δυναμομετρο του δρομου.Εκει κανενα αυτοκινητο δεν μπορει να κρυφτει, η να κοροιδεψει.
Ηρακλη εχεις απολυτο δικιο σε ολα και ειδικα περι 500 ιππων στο λιτρο!Τελευταιο και προσφατο παραδειγμα το Sunny του Βλασση και το Evo του Χατζαρα αμαξια και τα 2 Dragster!!!

Με μια διαφορα ομως του Βλασση στροφαρει 9500 και τα βγαζει τα αλογα στις 8800 και την ροπη στις 8000 και του Χατζαρα στροφαρει 10000 με τα αλογα στις 9500 και την ροπη στις 8800!!!
Φυσικα λοιπον και ενα 13 αρι μοτερ μπορει να βγαλει και 400 και 500 οπως αν τουρμπισουμε ενα SUZUKI HAYABYSA με την ΔΙΑΦΟΡΑ οτι τα αλογα και την ροπη θα τα βγαλουνε εκει κοντα στις 10000 η και παραπανω!!!!
Το συγκεκριμενο Starlet οπως εγραψα και θα το λεω συνεχεια τα εβγαλε σε πιο χαμηλες στροφες απο οτι τα εβγαλα και εγω!6500 , 5600 αλογα και ροπη εγω και αυτος 6200 και 5600 με λιγοτερα κυβικα και με μεγαλυτερη τουρμπινα απο μενα και το πιο ΤΡΕΛΛΟ της υποθεσης οτι στις 3300 εχει 20 κιλα ροπης οταν το μαμα που το συγκρινει με την πολυ μικρη εργοστασιακη Ct9 που σπουλαρει απο χαμηλα στις 3300 εχει μολις 14 κιλα ροπης!!!
Με τρελλαινει λοιπον που τα δικαιολογουν αυτα με το ΑΡΙΣΤΟ χταποδι και με την υψηλη συμπιεση 10,4.1!!!

Τωρα οσον αφορα οτι ειναι αλογα για το δυναμομετρο σιγουρα πηγανε καλα προετοιμασμενοι με αγωνιστικη βενζινη VP για να βγαλουνε τα μεγιστα!!!
Ογκομετρηση δεν ξερω τι πρεπει να κανω αλλα εχω τσαντιστει και δεν θελω να ασχοληθω!!!Επρεπε το περιοδικο να ασχοληθει με τα νουμερα που ειδανε και αφου ειναι γνωστες!!!Ο ανταγωνισμος μας κανει καλυτερους αλλα η ΑΔΙΚΙΑ και η ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΑ μας κανει να απαξιωνουμε τετοιες πραξεις!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!
__________________
ΤΩΡΑ 338+ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!!


http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση