Θέμα: Rockie's ke35
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-10, 15:15
Το avatar του χρήστη rockie
rockie Offline:

Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla SR KE-35
Περιοχή: Χαλανδρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 223
rockie είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreas_e12 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ίσως και το πιο παιχνιδιάρικο Corollίδι που έγραψε ιστορία στους δρόμους!!!Πάλι καλά που υπάρχουν άτομα σαν εσένα και αναβιώνουν τέτοιοι θρύλοι...πισωκούνητοι!!!Θα τρελαθώ!!!!!Εύχομαι να έχεις τη δυνατότητα (οικονομική....) και να το καμαρώσεις έτσι όπως θέλεις....περιμένουμε φωτογραφίες!!!!
Ευχαριστω πολυ!
Μακαρι να πανε ολα καλα και να μπει στο αμαξι αυτο που θελω πιο πολυ,ο 4age!
Οσο για φωτο απο την επομενη βδομαδα πιστευω θα ανεβασω κιαλες φρεσκιες γιατι αυτες ειναι πριν 4μηνες που ειχε ακομα το αμαξι πινακιδες κανονικα...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOSTAS_KE35 Εμφάνιση μηνυμάτων
ομορφω το κορολακι σου γνωμη μου να βαλεις πανω τον4age 16v που αν θες μεθαυριο υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα να του βαλεις πανω για να δυναμωσει και αλλο το μοτερ αν και νομιζω για αρχη θα σε φτανουν τα 115 που βγαζει το μοτερ
Να 'σαι καλα κωστα!
Στην αρχη ονειρο μου ηταν να το κανω σαν και εσενα,δηλαδη roll bar και τετοιες ιστοριες αλλα προς το παρον μια χαρα μου κανει και ετσι,σε λιγα χρονια αμα εχουν τελειωσει καποια πραγματα ισως στραφουμε και προς τα εκει.
Οσο για το 4age το ξερω ειναι ενα καλο μοτερ που μπορω να βαλω και φυσικα πιστευω οτι τα αλογα του οχι απλος μου κανουν αλλα μου φαινονται και αρκετα για αρχη,αφου πιστευω και με τον 5k αν μπει πανω δεν θα εχω τετοιο προβλημα,αλλα αν επιλεγει τελικα ο 5k δεν θα ειναι φυσικα για αυτον τον λογο αλλα για οικονομικο λογο αφου ο 5k θα μου βγει αρκετα πιο φτηνος απο τον 4age.
Απάντηση με παράθεση