Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Οι δεξαμενές που έχετε βάλει ειδικά εσύ jason που έχεις ΕΕ111, είναι τύπου ρεζέρβας? και αν ναι είπες παίρνει 44 λίτρα καλά είναι, την ρεζέρβα που την έβαλες? την έχεις μαζί σου κάπου χύμα? παρατηρησατε το μοτερ να ακούγεται λιγότερο? ή ο θόρυβος της εξάτμισης αν είναι διαφορετικός? ή οτιδήποτε άλλο που άλλαξε εκτός τις επιδόσεις?
|
Η δεξαμενή που έβαλα έχει ακριβώς το σχήμα ρεζέρβας και έχει χωρητικότητα 44 λίτρα, αν και ποτέ δεν πρέπει να φτάνεις - ούτε φτάνει τόσα - εφόσον πρέπει να γεμίζει κατά 80%. Εγώ το μέγιστο που έχω γεμίσει είναι 40 λίτρα. Επίσης, παρατήρησα ότι ορισμένες φορές παίρνει ακόμη λιγότερο (38, ακόμη και 36 λίτρα). Ο μάστορας που ρώτησα μου απάντησε ότι αυτό γίνεται λόγω πιέσεων.
Τη ρεζέρβα είτε την αφαιρείς εντελώς και παίρνεις ενα κιτ επισκευής ελαστικών είτε τη βάζεις στο πορτ παγκαζ ή μπαγκαζιέρα. Προσωπικά οδηγώ επίσημα 15 χρόνια και έχω πάθει μόνο μια φορά λάστιχο. Ομολογώ πάντως πως τη ρεζέρβα την έχω στο πορτ παγκάζ΄μάλλον για ψυχολογικούς λόγους μιας κι έχω κιτ επισκευής. Με εξαίρεση την περίπτωση των διακοπών που όντως χρειάζεσαι όλο το χώρο, όλον τον άλλο καιρό το πορτ παγκάζ είναι σχεδόν άδειο και δεν χάνεις ουσιαστικά πολύτιμο χώρο. Το θέμα με τη ρεζέρβα είναι όντως το μόνο αρνητικό. Κι εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κιτ επισκευής και αν μου κάτσει στραβή νιώθω ότι δε θα έχω χρόνο για πειραματισμούς μιας και η δουλειά μου είναι τρομερά πιεστική όσον αφορά στο χρόνο...
Σχετικά με τον ήχο του κινητήρα είναι ακόμη πιο αθόρυβος...Και για τη συμπεριφορά του αμαξιού υπό νορμάλ συνθήκες (όταν πηγαίνεις "κυρία") δεν καταλαβαίνεις το παραμικρό...Μικρή διαφορά είδα σε ανηφόρα όπου το αμάξι έκοψε λίγο όταν το γύρισα από υγραέριο σε βενζίνη εν κινήσει
Ελπίζω να βοήθησα...