Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-08-10, 13:13
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Νομίζω ότι όσον αφορά το θέμα της κατανάλωσης που αυτό είναι κυρίως που μας ενδιαφέρει και λιγότερο τα υπόλοιπα, μας κατατόπισες πλήρως, όντως είναι μεγάλη διαφορά στο κόστος, εγώ βέβαια είναι ζήτημα αν κάνω 600χλμ τον μήνα, αλλά φαντάζομαι και πάλι θα δω διαφορά στην τσέπη μου, το ότι κάνω λίγα χλμ είναι και ένας λόγος που δεν με κάνει να τρελαινομαι να βάλω. Καλό όμως θα ήταν όσοι έχετε να σηκώσετε και φωτογραφίες για να δούνε και οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται. Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο Αγαπίου έχει σηκώσει? ειδικά μας ενδιαφέρουν οι διαφορές 4ης και 5ης γενιάς και το πως είναι ο πνεύμονας και αυτό που λαδώνει τις βαλβίδες.
Επίσης επειδή έχω να βάλω βενζίνη από τις 6 Αυγούστου, νομίζω τωρα παίζει γύρω στο 1,45 το λίτρο, το υγραέριο τι τιμή έχει αυτή την στιγμή? έτσι για να κάνω κάτι συγκρίσεις? είχα ρωτήσει πριν το Καλοκαίρι στον Γέρακα σε ένα BP πρατήριο και το είχε 0,63! τώρα έχει ανέβει φαντάζομαι έτσι ?

Y.Γ ποιός είπε ότι η βενζίνη θα πάει 1,80 τον χειμώνα? αφού δεν περιμένουμε ούτε ΦΠΑ άλλο, ούτε φόρους! από τι θα ανέβει?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-08-10 στις 13:21.
Απάντηση με παράθεση