Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-08-10, 11:16
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αυτά που είπα μου τα είπε άτομο μέσα από εταιρία που ειδικεύεται στο φυσικό αέριο στην Ελλάδα και έχουν οι ίδιοι κατασκευάσει τον σταθμό της ΕΘΕΛ! τα δικά τους αμάξια που έχουν 2-3 με φυσικό αέριο εκεί τα γεμίζουν! ότι λέω μου τα είπαν από εκεί! ούτε τα σκέφτηκα εγω, ουτε τα έβγαλα απο το μυαλό μου! ότι μου είπαν σας λέω, και εγώ αν ήθελα τώρα υγραέριο εννοείτε ότι δεν θα περίμενα! στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε τι θα πει γραφειοκρατεία! ακόμα και έτοιμα να είναι όλα η διαδικασία θα πάρει χρόνια! όσο για τα σπίτια είναι ατυχές παράδειγμα γιατί λόγω της δουλειάς μου γνωρίζω πάρα πολύ καλά από εγκαταστάσεις φυσικού αερίου σε κατοικίες και ακόμα και μόνο για θέρμανση είναι δύσκολη η εγκατάσταση με πολλούς ελέγχους και εγκρίσεις, καθώς και από πλευράς κατασκευής, πόσο μάλλον να έχουμε και μέσα στα διαμερισματά μας!!!! ενώ στα αμάξια η εγκατάσταση είναι παρόμοια με του υγραερίου με το μόνο πρόβλημα που θα βρίσκουμε το φυσικό αέριο! και εδώ γίνεται το παιχνίδι με την εταιρία που είπα! μάλιστα μου είπαν ότι ετοιμαζονται κιτάκια για τις αντιπροσωπείες για τα αμάξια τους και θα τα βάζουν οι ίδιοι και δεν θα έχουμε και πρόβλημα με τις εγγυήσεις κτλ! Εξάλου όπως είπα και παραπάνω ο σταθμος για να δίνουν σε αυτοκίνητα είναι ΗΔΗ έτοιμος στον χώρο της ΕΘΕΛ έγινε χώρος από πίσω ειδικά για αυτοκίνητα ΙΧ! απλά δεν δίνουν ακόμα!

Υ.Γ ο άλλος μου λέει σε 1 χρόνο το πολύ θα βάζουμε σε αμάξια και εγώ πιστεύω ότι θα πάρει 5 χρόνια με τις γραφειοκρατείες, μεχρι να πάει στα πρατήρια κτλ, γιαυτό είπα αλλού το ένα και αλλού το άλλο, ίσως δεν το έθεσα σωστά.
Μήπως αυτο το θέμα να το παντρέψουμε με το άλλο που είναι σχετικά? γιατι την μια εδώ, την μια εκεί, μπερδευόμαστε και γράφουμε και στα 2!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-08-10 στις 11:32.
Απάντηση με παράθεση