Θέμα: ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-08-10, 08:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
οκ τώρα κατάλαβα πάντως μου έχει τύχει να γίνει μαύρο μόνο μετά από 3 χρόνια χρήσης και σε 2 μπαταρίες και παρόλο ότι δοκιμάσαμε φόρτιση η μπαταρία ποτέ δεν επανήλθε στα λογικά της. Αν σώσει και ξεφορτίσει εντελώς πάει για πέταμα όπως και να έχει. Η εγγύηση φαντάζομαι είναι αν πάθει η μπαταρία καμια ζημιά όπως πχ βραχυκυκλωμα, αν και σπάνιο έχει τύχει! γιατί σε λιγότερο από 3 χρόνια να χαλάσει από χρήση δεν το νομίζω, εκτός αν είναι χειμώνας και κάθεται το αμάξι σε ακινησία και δεν το βάζει ποτέ κανένας μπροστά. Στο άλλο θέμα είχα γράψει ότι ο πατέρας μου που είχε πάρει νέο το micra jive του 1997 την μαμά μπαταρία την άλλαξε στα Καλοκαίρι του 2008!!!! απίστευτο??? κανείς δεν το πιστεύει! καλά πως κράτησε τόσα πολλά χρόνια?
εχει τύχει κανείς να έχει χρόνια μπαταρία από Toyota να μας πει πόσα χρόνια του κράτησε? όσες έχω αλλάξει εγώ Γαλλικές και Γερμανικές μάρκες ποτέ δεν κράτησαν πάνω από 3 χρόνια! και το κακό είναι οτι παρόλο που έχω βολτόμετρο δεν σε προειδοποιουν! συνήθως μια μέρα δεν παίρνει μπρος το αμάξι, βλέπω το βολτόμετρο στα 8 volts πχ και λέω πάει η μπαταρία!
Απάντηση με παράθεση