Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-08-10, 09:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Με τα GPS θες σταθερή ταχύτητα για μετρήσεις, δλδ αν είσαι μέσα σε κίνηση δεν μετράς σωστά! έχει lag λόγω των δορυφόρων και αργεί λίγο να δείχνει τα νούμερα! πάντως αν έχεις σταθερή ταχύτητα μετράει 100% σωστά, τουλάχιστον εγώ με διάφορα προγράμματα στο iphone αλλά και σε nokia N82 δεν είχα πρόβλημα ποτέ στις μετρήσεις. Οσο για τα αμάξια τώρα ακόμα και εργοστασιακά να είναι ΠΑΝΤΑ κλέβουν! κανένα δεν είναι σωστό 100%! απλά τα εργοστασιακά κλέβουν πολύ λιγότερο, ενώ αν αλλάζουμε διαστάσεις ελαστικών ή ακόμα και σασμαν (όπως εγώ στο starlet GT) τότε βλέπουμε αλλά νταλων στο κοντερ!
Θα πω ενα πχ. στο starlet Gt με κοντό σασμαν από το παλιο μοτερ 2Ε-Ε και διαστάσεις ελαστικών 185/55/14 είχε κόφτη πραγματικό χιλιομέτρων στα 180 και εμένα βάραγε στα 200 στο κοντερ! δλδ έχανα 20 χλμ! στο GPS έλεγε 180!
όταν έβαλα μακρύ σασμαν (του starlet gt) αυτό που τώρα είναι στην ΕΕ111 δλδ, και διαστάσεις ελαστικών 185/60/14 ο κόφτης δεν βάραγε! πέρναγα τα 200 γύριζε η βελόνα ανάποδα από κάτω και μετά δεν το πήγα άλλο! μάκρυνε το βήμα δλδ! Στην corolla με 4E-FTE και μακρύ σασμαν, με διαστάσεις ελαστικών 195/50/15 τα 100χλμ στο κοντερ ειναι 90 στο GPS ktl.
Απάντηση με παράθεση