Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Καλησπέρα!!2 πατήματα και από εμένα λοιπόν!
1.Αθηνών-Κορίνθου με smart brabus 2010 μαύρο με 6πίστονη δαγκάνα μπροστά,πάτημα από τα 90χλμ με 3η εγώ 3κάβαλος και γεμάτος βενζίνη αυτός 2κάβαλος,τελειώματα τρίτης η διαφορά ήταν μισό αμάξι μπροστά εγώ και η διαφορά κατέληξε στο 1,5 αμάξι μέχρι τα 185-190 όπου και κόψαμε αυτός για Πατρών και εγώ για Τριπόλεως!!!
2.Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς,πάτημα με το παλιό smart 900ccτ από τα 80χλμ με τρίτη εγώ και στα τελειώματα 3ης η διαφορά ήταν 3 αμάξια μπροστά εγώ,τετάρτη και μέχρι τα 160 όπου και μου έπαιξε τα φώτα να την κόψουμε η διαφορά ήταν περίπου από τον καθρέφτη στα 6-7 αυτοκίνητα!Μονοκάβαλοι και οι δύο και άδειοι,το παλικάρι είναι βοηθός μου στην δουλειά και η κόντρα έγινε γιατί αμφισβητούσε οτι ένα corolla μπορεί να κάτσει δίπλα σε smart!!!!Μιλάμε πολύ γέλιο!!!!Η πρώτη κουβέντα που ξεστόμισε όταν διπλαρώσαμε και τα είπα στο φανάρι στην Κύμης ήταν ''ρε μ@λ@κ@ αυτό πάει καλά!!!!! '' 
|
χαχαχα ελεος ρε συ καλα το δευτερο πρεπει να τελικιασε στα 140 δεν νομιζω να πανε παραπανω αυτα
το brabus παντως πει καλα στα λιγα χιλιομετρα,στα ψηλα οπως ειναι φυσικο ξεφουσκωνει