Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman
To μοτερ αυτο εβγαινε σε corolla GT στην Αφρικη οποτε ΕΚΥΡΟ!
Η αντλια οσο ανθεκτικη και να ναι δεν μπορει να κανει κατι.. Δε διαβαζει δηλαδη χαμηλη πιεση και δινει παραπανω, αφου δεν εχει μεταβλητο γραναζι.. Η παροχη λαδιου απο αυτη ειναι σταθερη/στροφες.. Αρα οσο το περιοριζεις εσυ τοσο θα κοβει αναλογικα/στροφες.. Ιδανικα με ψυγειο λαδιου θα επρεπε να βαλεις λιγο μικροτερη τροχαλια στην αντλια για να σου δινει παραπανω πιεση ιση με τη διαφορα του κοψιματος απο το ψυγειο (0.5-1 bar)..
Το φιλτρο λαδιου της TRD ειναι πιο ελευθερο οποτε περιοριζει λιγοτερο την πιεση.. 3 φορες πανω κανει αν το παρεις απο τους απατεωνισκους εδω, εγω 16Ε τα επαιρνα απο Japan.. Moλις ειναι να φερεις κατι, παιρνεις και 2-3 τετοια να εχεις..
|
ΑΚΥΡΟ απο την ΤΟΥΟΤΑ την ιδια... Το 20ν δεν φορεθηκε ποτε σε corolla gt η απλη... Μονο σε LEVIN... Corolla GT ειπηρχε με τα 125 αλογα... Ψαξτο λιγο καλυτερα... Εγω εχω περασει ατελοιωτες ωρες μεσα στο ιντερνετ κ η μονη αναφορα που βρηκα σε αυτο το μοτερ ως επισημη εισαγωγη σε αλλη χωρα εκτος Ιαπωνιας ηταν η Αυστραλια αν θυμαμαι καλα αλλα το ασημοκαπακο γιατι δεν ειχε τοσους πολλους ρυπους οσο ειχε το μαυρο.... Κ οσο για την αντλια κ εδω εισαι λαθος... ποιος σου ειπε οτι η πιεση στην αντλια ειναι σταθερη σε αναλογια στροφων?? Η αντλια ανεβαζει πιεση εκθετικα παντα σε σχεση με τις στροφες. Αυτο που δεν ξερεις ισως επειδη δεν ετυχε να την εχεις παρει ποτε στα χερια σου ειναι οτι την πιεση την καθοριζει μια οπη που στραγγαλιζεται απο μια ατσαλενια μπιλια σε σχημα ρεβυθιου. Αυτην την παταει ενα ελατηριο με συγκεκριμενη σκληροτητα. Αναλογα τις στροφες ανεβενει κ η πιεση αλλα δεν ξεπερναει ποτε την προκαθορισμενη απο την σκληροτητα του ελατηριου πιεση.Αν ηθελα ειχα την επιλογη να ανεβασω την πιεση κατα 1-2bar με την αλλαγη του ελατηριου με αλλο πιο μαλακο. κ προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν το παιζω εξυπνακιας απλα το εχω ψαξει εκτενος κ επισταμενος το θεμα. Οπως επισης μη μου μιλας για πιεση υγρων γιατι ειμαι υδραυλικος κ καθε μερα παιζω με αυτα τα πραματα νερο-λαδια κτλ....