Μα δεν πας να βάλεις όσον καιρό έχεις εγγύηση!!! εννοείτε ότι την χάνεις έτσι κι αλλιώς!
σήμερα βρήκα έναν μηχανικό και κάνει εγκαταστάσεις (είναι ξάδερφος φίλου μου) και μου είπε ότι πάει κανα 1500αρι ευρώ, αλλά θα δει για το δικό μου μοτερ επειδή είναι turbo τι ακριβώς θέλει παραπάνω από τα ατμοσφαιρικά. Πάντως μου λέει ότι με τίποτα δεν πάει ουτε 2000 ευρώ. Επίσης λέει ότι τώρα έχει άλλα συστήματα και αυτά με πνευμονες και ιστορίες είναι απαρχαιωμένα και δεν βαζει κανεις πλέον. Το σύστημα γίνεται με τα μπεκ επάνω στην πολλαπλή εισαγωγή δλδ πχ στον 4E-FTE και 4E-FE και όσα μοτερ μοιάζουν που είναι EFI, τρυπάνε την πολλαπλή ΠΡΙΝ την μπεκιέρα και όσο γίνεται ποιο κοντά στην εισαγωγη των κυλίνδρων και βάζουν εκει τα μπεκ του υγραερίου. Αυτό μου είπε το σύστημα δεν είναι 5ης γενιας γιατί αυτά είναι για νεου τυπου μοτερ δλδ FSI κτλ κτλ αλλά ΔΕΝ είναι και 4ης και ΔΕΝ έχουν πνεύμονα! και αυτά μου λεει είναι μπαρούφες! τι να πω δεν ξέρω, είδωμεν..... περιμένω να δω τοποθέτηση σε subaru WRX του ίδιου συστήματος να δω πως είναι.
|