Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-07-10, 12:44
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cool13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειχε 0-100 9 sec και εχω ανοιξει και με swift sport και ειμασταν μαζι 0-200 αρα επιβεβαιωνεται οτι ειναι πραγματικο το 9..Επισης να σας πω οτι το αμαξι ηταν το 1.6 124..Ετσι για να σας λυθουν οι αποριες και να φυγουν οι αμφιβολιες..Α και για το οτι ειναι ακινητη η καμερα απλως ειναι κινητο το οποιο σφήνωσα αναμεσα στα πλαστικα του κοντερ οποτε δεν κουνιοταν..
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το περίεργω με το Swift!!!! Επειδή το Swift είναι 1060κιλά κ φοράει 195/45/17 σιγά!!! Το Auris μπορεί να είναι 1240 κιλά κ να φοράει 205/55/16 (μπορεί να κάνω λάθος για την διάσταση του Auris! Αν ξέρει κάποιος ας με διορθώση!) αλλά είναι μπροστά το έλεγε κ ο φίλος μας γιατί να μην τον πιστέψουμε! Ααααα κ η κάμερα είχε τρίποδο κ την σφήνωσε στο πατάρη κ δεν κουνάει με τπτ μπορεί κ να έβαλε κ μπετό που είναι το περίεργο!
Παράθεση:
Η αληθεια ειναι οτι μου φανηκαν πολυ αστεια τα σχολια καποιων που ελεγαν οτι ειναι ψευτικο η οτι ειναι το αμαξι πανω σε ραμπα και αλλα τρελα..Πολυ πυλες του ανεξηγητου βλεπετε παιδια σιγα μην εφερα και συνεργειο απο το χολυγουντ να το σκηνοθετησω..Και το corolla ts που το εδιναν 0-100 8.5 και ειχε 7 στην πραγματικοτητα!
Δεν ξέρω για εσάς αλλά η πύλες του ανεξήγητου είναι η αγαπημένη μου εκπομπή άρα μάλλον ο φίλος μας είναι σταρ του χολυγουντ!
Το Ts 7 τα 0-100..............εεε......ναι.......γιατί οχι! Ας είναι μπροστά το Type-R απο το Ts δεν έχει καμία απολύτος σημασία εμείς θα λέμε το αμάξι μου έχει τα 0-100 σε 7 το λέει ο φίλος μας!
Παράθεση:
Αφου δεν μπορουσε να το περασει το type r 7 δεν ειχε? Το auris παντως εριξε σε panda 100 που εχει 9.7 1 αυτοκινητο μεχρι τα 140..Παει καλα αυτο γι αυτο και το περασα μετα τα 100 ηταν δικαβαλος εγω μονος...
Το Type-R έχει 0-100 σε 6.6 το καινούριο κ το προΪγούμενο 6.8!
Χώρίς να θέλω να σε στεναχωρίσω το Panda είναι το πιο γρήγορο 14αρι μαμά ατμοσφαιρικό που υπάρχει αυτήν την στιγμή στον πλανήτη κ έχει 0-100 σε 9.5 κ νομίζω οτι η απόσταση που λές μέχρι τα 100 δεν παίζει να πηγαίνατε μαζί μετά μπορεί κ να το έφτασες ή κ να το πέρασες!

Αυτά! Ο λόγος που τα γράφω είναι οτι μιας κ θα ξαναμπεί θα τα διαβάσει κ θα μας λύσει τις απορίες ο φίλος!

Φιλικά Ζήσης!