Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-07-10, 10:25
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Kατι αλλο που ξεχασα να αναφερω ειναι το θεμα μπουζι στους κινητηρες με υγραεριο.τα συμβατικα μπουζι δεν κανουνε και ειδικα τα μπουζι με μια ακιδα και πανω.Εγω προσωπικα ειχα 4ακιδα τα οποια για το υγραεριο ειναι οτι το χειροτερο.οχι βεβαια οτι θα κανεις ζημια αλλα εχεις χαλια αποδοση λογο λαθος και μη ομοιομορφης εξαπλωσης της φλογας μεσα στον κυλινδρο.
Η λυση ηρθε απο την NGK και την BERU(τουλαχιστον αυτες βρηκα μονο)
με την σειρα μπουζι NGK LPG 1 και Beru Z151 τα οποια ειναι για κορολα 4ΖΖ και 3ΖΖ οπως ειδα.
Παιδια δεν εχει καμοια σχεση με τα απλα μπουζι και σαν αποδοση και σαν λειτουργια αφου ειναι ειδικα κατασκευασμενα για υγραεριο ετσι ωστε να επιτυγχανεται και ακομα καλυτερη καυση αλλα κυριως τελεια ομοιομορφια της φλογας μεσα στον κυλινδρο.
Απο οτι εμαθα τα συγκεκριμενα ειναι σαν ιριδιου(τα πολυ ψιλα)αλλα φτιαχνονται απο πλατινα και ιριδιο αν θυμαμαι καλα και ειναι 6mm.
Απο προσωπικη μου εμπειρια λοιπον σας γραφω τα παραπανω και γνωμη μου ειναι οσοι εχετε υγραεριο να πεταξετε τα απλα μπουζι γιατι απλα δεν κανουν.βεβαια η τιμη των μπουζι ειναι λιγο τσιμπημενη γυρω στα 50 ευρω θα τα βρειτε αλλα η διαφορα στο γκαζι ειναι αρκετα μεγαλη.

Υ.Γ εντελως τυχαια εμαθα και εγω την υπαρξη αυτων των μπουζι απο μαγαζι με ανταλλακτικα αφου για φιλτρο λαδιου πηγαινα και πιασαμε την συζητηση για υγραεριο και μου εδωσε ενα προσπεκτους της NGK με τις διαφορες των απλων απο των LPG μπουζι.
Απάντηση με παράθεση