Μετρησεις μερος 2ο!
Σημερα οι μετρησεις γινανε με συνοδηγο γιαυτο αυξηθηκε και το βαρος στο προγραμμα

Μολις εκανα καποιες μετρησεις και θα βαλω την μικροτερη και μεγαλυτερη!Εννοειται οτι το αμαξι καμια σχεση με πριν τωρα στα κουμπωματα 2ας και 3ης σπινιαρει λιγο

Αφου ξυλωσαμε για αρχη οτι περιττο υπηρχε πηραμε μια γευση και στην συνεχεια συνδεσα τα ακρως απαιρετητα μπαρομετρο και στροφες στο safc και τον αντικοφτη πιεσης..
Πιεση σταθερη στις μετρησεις παλι δεν ειχαμε!
Χειροτερη μετρηση
Τα σκαμπανεβασματα παλι υπαρχουν απο οτι βλεπουμε αλλα βελτιωθηκαν παρα πολυοι επιδοσεις..
Πρεπει να σημειωθει οτι η χειροτερη μου μετρηση ειναι σε συγκριση με τις προηγουμενες μια απο τις καλυτερες!Το καλυτερο πριν κανω τα ηλεκτρικα ηταν 16,267 και τωρα η χειροτερη ηταν 16,205 οπως φαινεται και στο διαγραμμα..
Καλυτερη μετρηση
Εδω τα σχολια περισσευουν το αμαξι ξεκινησε μετρια προς αθλια για μενα με ενα 0-100 σε 7,8 το συμπερασμα ειναι πρεπει να κατσω να ασχοληθω να μαθω να ξεκιναω δεν μπορει με το ατμο σασμαν να εκανα 0-100 σε 6,48 και με το μακρυ και με μπλοκε να κανω 7,1 που ειναι το καλυτερο που εχω κανει..
Το 400αρι παρα πολυ καλο σε χρονο 15,392 με 153,93 εξοδο..Σιγα σιγα θεωρω οτι φτανω ενα καλο σταδιο και οτι εχω λυσει τα προβληματα που ταλαιπωρουσαν το αμαξι..