Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-10, 21:22
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
αν μπορεις πες μας τι σου ειπε σχετικα με την νομιμοποιηση του υγραεριου στο αυτοκινητο σου ???
Αντε να αυξανομαστε οι υγραεριοι σιγα σιγα!!!!!
Φανη επειδη το ειχα ξανα αναφερει εγω για την νομιμοποιηση του υγραεριου πας στον εγκαταστατη περνεις τα χαρτια με τους αριθμους εγκρισης και την υπευθυνη δηλωση του και κατοπιν πας σε δημοσιο κτεο Χωρις ραντεβου αφου θεωρειτε μετασκευη βλεπουνε την εγκατασταση του υγραεριου κοιτανε τους αριθμους εγκρισης για τα επιμερους εξαρτηματα συμφωνα με αυτα που γραφει ο εγκαταστατης και αφου ειναι ολα καλα σου λεει σε 4-5 μερες θα πας στο υπουργειο μεταφορων που ανηκει το οχημα(εγω πηγα κλεισθενους)σου να αλλαξεις την αδεια κυκλοφοριας.Τα χαρτια του κτεο πανε υπηρεσιακος απο το κτεο στο υπουργειο που υπαγεται το οχημα.
Το κοστος ειναι 80ευρω για το ΚΤΕΟ και για την αλλαγη της αδειας δεν δινεις μια.Η αλλαγη της αδειας γινεται κατευθειαν χωρις καθυστερηση.
Α και κατι τελευταιο μια φωτοτυπια την ταυτοτητα και στις 2 οψεις θελει επισης στο υπουργειο.

Υ.Γ επειδη εχω δει αρκετα οχηματα με 4ης γενιας(και εχω ρωτησει βεβαια) σε καμοια περιπτωση δεν αγγιζει τις επιδοσεις του 5ης γενιας και το 4ης καιει αρκετα παραπανω απο το αντιστοιχο 5ης γενιας λογο αεριοποιησης.
Επισης αν η μπουκαλα σου περνει 41 λιτρα θα αφαιρεσεις το 20% λογο ασφαλειας και θα δεις ποσα περνει καθαρα. (σχεδον 33 λιτρα καθαρα) υπαρχει βεβαια και ενα τρικ που κανω εγω στο δικο μου(με 44αρα μπουκαλα)και του βαζω 40λιτρακια ομορφα και ωραια αντι για 35.
Μολις μπορεσεις φιλαρακι πες μας εντυπωσεις ποιο στανταρ πχ καταναλωση κτλ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 07-07-10 στις 21:27.
Απάντηση με παράθεση