Θέμα: Motorola Bluetooth
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-06-10, 11:21
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Είχα παραλάβει το bluetooth από την προηγούμενη εβδομάδα, χθες παρέλαβα και την πλεξούδα. Κάθισα το βραδάκι και το εγκατέστησα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Τοποθέτησα τα χειριστήρια και το μικρόφωνο έτσι ώστε να μην φαίνονται καλώδια. Η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλή και με ακούνε δυνατά και καθαρά.

Μόλις γυρίσω το κλειδί στο ACC ανάβει και συνδέεται με το κινητό μου αυτόματα. Κάνει αυτόματα Mute όταν έχω εισερχόμενη ή κάνω εξερχόμενη κλήση.

Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και πιστεύω πως θα μου λύσει τα χέρια καθώς με το ακουστικό bluetooth είχα κάποια "ζόρια" π.χ. τελείωνε η μπαταρία, μου έπεφτε από το αυτί και άλλα τέτοια...

Θα βάλω και φωτογραφίες σύντομα.

Υ.Γ. Ένα αρνητικό έχει, το οποίο είχα διαβάσει σε κάποιο φόρουμ ευτυχώ έγκαιρα, έχει δυνατό φωτισμό και το βράδυ είναι λίγο ενοχλητικό. Το εγκατέστησα όμως και "κρύβει" το φως του ο μοχλός των υαλοκαθαριστήρων και έτσι δεν έχω πρόβλημα...
Απάντηση με παράθεση