Καθομαι αρκετη ωρα και παρατηρω τις δημοσιευσεις σας. Οσον αφορα το t sport εχω ακουσει οτι ειναι γυρω στα 170 αλογα αλλα δν το πιστευω. Δν εκφερω γνωμη γιατι δεν εχω οδηγησει. Τωρα οσον αφορα τους υπερκυβισμενους. Ειναι παραλογο ο θανος με περισσοτερα κιλα,18 αρια πιστονια και 17αρες ζαντες να ειναι με πολυ μικρη αποκλιση διπλα στον φιλιππο ο οποιος εχει λιγοτερα κιλα,14αρια πιστονια και 15αρες ζαντες,και εφοσον οι μετρησεις εγιναν απο το ιδιο δυναμομετρο με ραουλα. Η ο θανος φοραει προγραμμα,η ο φιλιππος δν ειναι και τοσο υπερκυβισμενος. Επισης οταν ενα αμαξι υπερκυβιζεται ο εγκεφαλος προσπαθωντας να βοηθησει στον ψεκασμο,ψεκαζει οτι να ναι με αποτελεσμα να υπαρχει μεγαλη καταναλωση βενζινης,οχι τα επιθυμητα αποτελεσματα και φυσικα στο δυναμομετρο να παρουσιαζονται πολλες γωνιες αυξησης και μειωσης ροπης και ιπποδυναμης. Απο προσωπικη εμπειρια μιλωντας και βλεποντας ταυτοχρονα τις δικες μου δυναμομετρησεις προ και μετα προγραμματισμου εγκεφαλου. Φιλικα και τα συμπερασματα δικα σας...