Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Πριν βάλω αναρτήσεις λάστιχα κτλ είχα μπεί σε μια Ε12 μόνο με ελατήρια χαμηλώματος και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που πατούσε και που έστριβε, πολύ καλύτερα από ότι ήταν μαμά το δικό μου.Αλλά το δικό μου δεν είναι G6. Το G6 πιστεύω πως είναι μια κλάση πάνω σε πίστα από τις 12άρες(για μαμά καταστάσεις μιλάω) και συγκεκριμένα το 1,6 το Vvti σε μια ΟΧΙ ανοικτή διαδρομή ή πίστα είναι πιο γρήγορο και από την ts, γιατί μέχρι να δουλέψει η ts......Μερικές διαφορές, είναι στο βάρος, στο κέντρο βάρους καθως και στο πισω σύστημα ανάρτησης γενικά,σίγουρα τα ψαλίδια εχουν πλεονέκτημα. ΑΛΛΑ το μόνο σίγουρο είναι ότι και Ε11 και Ε12 δεν είναι και τα πιο ωραία αυτοκίνητα, ώστε να τα έχουμε αραγμένα και να τα θαυμάζουμε, γιαυτό ας τα δούμε αλλιώς.......... 
|
Ακριβως και εγω πιστευω οτι ειδικα στον πισω αξονα εχει σαφες προβαδισμα το 11αρι.το 12αρι πιστευω θα παταει καλυτερα στα πατημενα κομματια και στις ανοιχτες καμπες αλλα ειδικα σε κλειστο στροφιλικι 2ας-3ης πιστευω οτι και με ισαξιους οδηγους μια g6 μπορει να ναι μπροστα απο ενα ts...