Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-06-10, 16:58
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 425
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
αν ψάξεις λίγο υπάρχουν και άλλα θέματα με σασμαν! και εμένα στο σταρλετ το κοντο σασμαν του 2Ε-Ε μοτερ που το είχα στο 4E-FTE, είχα θέμα με τα συχρονιζε, αρχικά στην 3η, μετά και στην 1η και 2αρα και το άφηνα, μεχρι που μια μέρα με άφησε στον δρόμο! έφαγε μερικές κλοτσιες μπήκε η 2αρα και το πήγα συνεργείο.Τελικά άλλαξα και δισκο-πλατο-ρουλεμαν αφού πατίναρε από πριν έτσι κι αλλιώς και ήταν ο δισκος και το βολαν για κλαματα και μεταχ σασμαν απο starlet GT, ντίζες και επιλογέα και όλα μαζί μου πήγαν 650 ευρώ και ησύχασα. Τώρα αυτά όλα τα φοράει η corolla βέβαια. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο θα αντέξει! απλά να το προσέχεις, μην το ζορίζεις πολύ και μην αλλάζεις καρφωτά τις ταχύτητες. Τέτοια έκανα εγώ και το έσκισα! Εμένα διάλυσαν τα συχρονιζέ μέσα και ήταν εντελώς ασύμφορη η επισκευή του! έτσι έβαλα του GT που είναι και ποιό μακρύ και καλύτερο για turbo μοτερ. Τώρα το προσέχω και δεν κάνω βλακείες!
και γω το προσεχω νικηφορε...επειδη εχω θεμα με το συχρονιζε 3ης απλα δεν βαζω ποτε 3η!!! ...να δω ποτε θα το φτιαξω...

すべてはバランスについてです

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GMASTER6 : 08-06-10 στις 17:56.
Απάντηση με παράθεση