Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-10, 21:26
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
έτσι έτσι! ΕΛΕΟΣ με το κάπνισμα! προσωπικά είμαι φανατικός αντικαπνιστής και το θεωρώ την μεγαλύτερη $%#$%$#% του αιώνα και όχι μόνο αυτού! τουλάχιστον εγώ στο σπίτι τον πατέρα μου που καπνίζει μόνο αυτός ή έξω ή μόνο στο δωμάτιο του! και στην δουλειά μου το έχουμε απαγορεύσει! μόνο έξω επιτρέπεται! με ενοχλεί τρομερά ο καπνός από τσιγάρο νομίζω ότι πνίγομαι! 1000 φορές καλύτερα τα καυσαέρια από αμάξια! αν δεν δω αποτελέσματα θα ρίχνω τηλέφωνα βροχή! και κάτι που το έχω ξαναπεί! το να βλέπεις ΠΑΝΤΟΥ στην Ελλάδα πεταμένες γόπες είναι αν μη τι άλλο εντελώς γυφτιά, δλδ ΕΛΕΟΣ! τα αποτσίγαρα είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία! πότε θα το καταλάβουν επιτέλους αυτοί που τα πετάνε παντού? ειμαι πχ εγώ υποχρεωμένος να είμαι σε μια παραλια και να παταω πάνω στα αποτσιγαρα για να μπω στην θάλασσα? ή στον δρόμο ο αλλος να το πετάει επάνω στο αμάξι μου αντι στο τασάκι του? Γύφτουλες λεμε! στην Κύπρο όταν ήμουνα είχε πρόστιμο 40 λίρες (τότε 25000δρχ) για όποιον πέταγε γόπα στον δρόμο ακόμα και πεζός!!! φυσικά δεν έβρισκες ΟΥΤΕ μια κάτω!!!! ε μα δλδ ελεος ποια! κάποια στιγμή πρέπει να κοπούν αυτά τα πράγματα!
Απάντηση με παράθεση