supra...
ελα φιλε κωστα ναι αυτο το εχω παρει και δεν το εχω παρατησει....ειναι λυμενο το μοτερ και εινναι στο ρεκτιφιε για να τριφτουν οι κυλινδροι και να βρεθουν καινουργια πιστονια της ross και τα τριμεταλικα του για τον στροφαλο...
δηλαδη μιλαμε για πολλα λεφτα και να φτιαχτει μεσα σε ενα μηνα δεν γινεται....
και εχω ενα ψηλοπροβλημα με το δικο μου μοτερ και ψαχνωμαι τωρα για μοτερ μαλλον σε τετραπεταλουδο αφου ηδη εχω βρει ενα σε καλη τιμη και λεω να το παρω ειναι σε ασημι καπακι και εμαθα πως η διαφορα με το μαυρο ειναι σε στροφαλο ελαφρωμενο και και το ιδιο σε βολαν....
τεσ πα
θα βαλω αυτο για δυο λογους.....
1 το αμαξι ειναι πενα και δεν θελω να το σπασω γιατι στο 3λιτρο θα χρειαστει να σφαχτει ο καθρεφτης και να μην τιποτα μπροστα και μαλλον θα γινει σε αλλο σασι οταν ερθει η ωρα του...τωρα απλα θελω να βαλω ενα 16αρι για να ειμαι νομιμος και να το βολταρω εξω
να σε ρωτησω κατι????
ποσο θελει κοψιμο ο καθρεφτης για να βαλω το τετραπεταλουδο επανω?????
δηλαδη ποσο θα κοψω εκει που ειναι το τρισιμπυτερ για να το βαλω????
μηοως ξερεις τιποτα απο αυτο?????
φιλε μου αυτο ειχα σκοπο να φτιαξω αλλα εχω τα εξης μειονεκτηματα..
1 δεν εχω ηλεκτρικα να φανταστεις το μοτερ δουλευε με πλατινες....
2 δεν εχω injection και αυτο θελω εγω κατα προτιμησει
3 εχω weber που εχω δωσει του κοσμου τα λεφτα να τα φτιαξω και δεν τα κρατας με τιποτα ρυθμισμενα γκαζια και ξερυθμισμα εινα στανταρ αυτο
4 καει λαδια και θελει αλλαγη ελατηριων οποτε παμε ψηλα το πακετο
5 μολις βαρεσε βαλβιδες και δεν το εχω ανοιξει ακομα να το δω οποτε δεν συμφερει αυτο το μοτερ να το πειραξω για μενα μιας και θελω μοτερ ασπαστο και να μην ειμαι με το κατσαβιδακι συνεχεια και να θελω να παω μια αθηνα μια και μενω στο αργος και αθηνα και να τρεμω μην μου παθει τιποτα...
θελω μια εγγυηση στο μοτερ και μαλλον για ασημοκαπακο θα παω για πειτε παιδια απο μειονεκτηματα τι να παρριμενω????
εχω ακουσει πως ειναι καλο και ασπαστο σχετικα με το μαυροκαπακο πιο χαμηλο προφιλ αλλα εχει πιο δυνατο μοτερ σε θεμα λιωσιματος
τι λετε????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 27-05-10 στις 21:16.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|