Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-10, 16:28
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδια μπαινει παντου ειτε ειναι ΤS ειναι τουρμπο ειτε ατμοσφαιρα ειτε βτεκ.οπως παει με βενζινη παει και με αεριο,και λιγο καλυτερα με το αεριο.εδω βαζουνε σε πορσε καγιεν.

Νικηφορε κανεις δεν εχει να δωσει 1600+ ευρω αλλα με ατοκες δοσεις.Εμενα πχ επειδη ειχε βαλει ο και ο θειος μου σε cherokke μου εκανε 8 ατοκες δοσεις των 200ευρω καθε μηνα.Εγω προτιμω φετος να μην παω διακοπες απο το να παω και μετα να μου πιανουν τον κ@@ο στις σαμπανιες γιατι βενζινες δεν ειναι.Φυσικα ειναι πως το βλεπει κανεις και σε καμοια περιπτωση δεν επιβαλω κατι.αλλα οταν βλεπω ΦΠΑ απο 21 σε 23% και γενικα μια κατασταση μπαχαλο αυτο εχει σαν αποτερω σκοπο να κοιταξω την τσεπη μου και που μου φευγουν πολλα λεφτα.στην βενζινη για παραδειγμα ξοδευω πολλα οχι επειδη δουλευω μακρια αλλα επειδη κανω βολτες στην καθημερινη μου ζωη.τωρα αν καποιος κανει 5000χλμ τον χρονο δεν πολυσυμφερει αλλα απο 10 και πανω δεν ειναι να το σκεφτεσαι να βαλω υγραεριο η να μην βαλω.

Οσον αφορα το παραβολο ειναι αν θυμαμαι καλα γυρω στα 75 ευρω βεβαια τωρα μπορει να εχει αλλαξει.
Επειδη αναφερθηκε πιο κατω για συστηματα υγραεριου τα καλυτερα για μενα ειναι της ICOM ιταλιας και μετα τα ολλανδικα μιας και οι ιταλοι(ICOM) ηταν οι πρωτοι εδω και 30 ισως και παραπανω χρονια που βαλαν στην ζωη τους το υγραεριο στα οχηματα.βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι τα ολλανδικα υστερουν καπου.οι ολλανδοι απο την αλλη εχουν πρατηρια που μπορεις να βαλεις σκετο προπανιο που αυτο συμενει ακομα καλυτερη αποδοση του οχηματος μιας και το προπανιο ειναι πολυ πιο ξηρο απο το βουτανιο αλλα θα πρεπει για τον λογο αυτον να προστεθει καποιο κιτ για λιπανση βαλβιδων.
οσον αφορα το κιτ παιζει ρολο ο κυβισμος του οχηματος οπως προ ειπε ο φιλος απο κατω για να μπει η αντιστοιχη τρομπα υγραεριου
Βουλγαρια μερια δεν θα εβαζα ποτε στο αμαξι μου υγραεριο γιατι πολυ απλα δεν τους εχω εμπιστοσυνη και στην περιπτωση που παθει κατι χαιρετα μας τον πλατανο.
Απάντηση με παράθεση