Nικηφορε τιποτα δεν παει χαμενο.αν σου την δωσει και θες να το αποσυρεις η να το πουλησεις μπορεις αν θες να πας στον ανθρωπο που το εβαλες και να το βγαλεις το ολο συστημα ετσι ωστε να το βαλεις στο επομενο σου αμαξι.τιποτα δεν παει χαμενο.και να ξερετε κατι υπαρχει διεθνης ισοτιμια μεταξυ βενζινης και αεριου.για να φτασει το αεριο 1 ευρω θα πρεπει η βενζινη να φτασει τα 2,5 ισως και παραπανω.εκτος αυτου αυτο που νοιαζει εμενα ειναι πρωτον η οικολογικη συνειδηση και δευτερον η οικονομια.(μαλλον αναποδα τα ειπα).
Οσο για τον φιλο που ειπε παω βουλγαρια και γεμιζω εχω να πω τα εξης...
επειδη εχει τυχει να γνωρισω παιδια που εχουνε νταραβερη με Βουλγαρια η βενζινη τους ειναι πολυ πιο καλη και πολυ πιο δυνατη απο την Ελληνικη σαμπανια.το ερωτημα μου ειναι δεν θα φτασει και εκει το 1,5ευρω?
κανουν και στην Βουλγαρια εγκαταστασεις αεριου με 600-700ευρω αν θυμαμαι καλα.το θεμα ειναι εχεις εμπιστοσυνη?προτιμο να βαλω το ICOM ιταλιας που εχω τωρα να το πληρωσω αλλα να ξερω οτι η εταιρια αυτη δραστηριοποιειται 25χρονια στον τομεα υγραεριοκινηση..
Παντος να ξερετε οτι τιμη εχει το αεριο εδω ειχε και στην Ιταλια και στην Γερμανια.επισης μιλαγα σημερα με την κοπελα μου στην γερμανια και μου ειπε σκεφτονται και εκει να ανεβασουν το ΦΠΑ κατα πολυ μεχρι και για 25% κανανε λογο.τι να πω δεν ξερω.παντος νοιωθω πολυ τυχερος που την ψιλιαστικα την δουλεια εδω και καιρο και τωρα πλεον περα βρεχει.
PS.....για τους υποψηφιους υγραεριους ψαξτε το καλα παιδια που θα κανατε την εγκατασταση.σας ενδιαφερει το κοστος εγκαταστασης η οι επιδοσεις.επισης Σαβ/κο καθομαι οποιος θελει να δει το δικο μου δεν εχω προβλημα να κανονισουμε να βρεθουμε απο κοντα.
|