Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-05-10, 18:10
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
καλησπερα παιδια και απο εμενα.να πω και εγω 2 λογια ως παλιος χρηστης υγραεριοκινησης.
κατα 1ον..απευθυνεται σε ανθρωπους που κανουν ετησιως 15-20.000χλμ ετσι ωστε σε 1χρονο να εχουν κανει αποσβεση.
2ον..θα πρεπει να εχετε αποφασισει οτι θα κρατησετε το αμαξι 2-3 χρονια.
3ον...μπαινει σε οποιοδηποτε αμαξι(Νικηφορε αυτο για σενα)ατμοσφαιρικο η τουρμπο,αφου αναλογα τα μπεκ βενζινης που εχεις μπαινουν και υγραεριου.
4ον..αν περιμενετε να φτασει η βενζινη τα 2 ευρω (που ειναι θεμα ημερων)τοτε η εγκατασταση θα φτασει τα 2000 ισως και παραπανω ευρω.μην ξεχνανετην νεα αυξηση φπα απο 21 στο 23%
5...για σωστη μετατροπη με τελευταιας τεχνολογιας συστημα υγρου ψεκασμου πατε στο συστημα 5ης γενιας που εχει μονο η υγραεριοκινηση και κανενας αλλος.οι υπολοιποι απλα βαζουν υγραεριο με συστηματα τα οποια και καινε πολυ καθωτι 4ης γενιας σημαινει αεριος ψεκασμος δυλαδη μειωση ιποδυναμης 10-15% περιπου.
6ον..η διαδικασια ειναι εγκατασταση-το χαρτι που σου δινουνε πας και περνας κτεο μονο την εγκατασταση αεριου και στην συνεχεια υπουργειο για αλλαγη αδειας.με την προυποθεση να εχεις ενεργο κτεο για το υπολοιπο αμαξι.
κατι ακομα επειδη ημουνα ιταλια και γερμανια με το αμαξι ηθελα 80ευρω για καθε 1200χλμ και εκανα συνολικα 5000.τα συμπερασματα δικα σας.
εχω ηδη κανει 15000 χλμ απο τον νοεμβρη που το εβαλα.φανταστειτε τι εχω γλιτωσει.εχω σχεδον κανει αποσβεση.

PS...για οσους εχουνε απορια και δεν ξερουν να ξεχωριζουν ποιο κιτ ειναι 4ης και ποιο 5ης γενιας το 4ης γενιας κιτ χρησιμοποιει πνευμονα για μετατροπη του υγρου σε αεριο ενω το κιτ 5ης γενιας παει κατευθειαν υγρο στα μπεκ.
Επισης πνευμονας σημαινει μια φορα τον χρονο σερβις !!!!!

Οτι θελετε ειμαι προθυμος να σας απαντησω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 21-05-10 στις 20:50.
Απάντηση με παράθεση