Η τρελή τιμή να ξέρεις είναι "γεγονός" στην ΤΟΥΟΤΑ φίλε μου! Για δίσκους μπορείς να βάλεις αυτούς που σου είπα είναι πολύ καλές δισκόπλακες κ τα τακάκια που έχω αν δεν κάνω λάθος είναι απο Carina E (έτσι μου είπαν) κ αυτά κ είναι εξήσου πολύ καλά! Για μένα βάλτα με κλειστά μάτια κ δεν θα έχεις κανένα απολύτος πρόβλημα! Στα τακάκια βάλε ή τα μουσταρδή ή τα χρυσα τίποτα άλλο! Προσωπική άποψη πάντα!
Φιλικά Ζήσης!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Που της βρισκετε τετοιες τιμες ρε παιδια για δισκοπλακες και τακακια 135  ?Εγω απο γνωστο μου που τα παιρνει χωρις φπα βρηκα τις δισκοπλακες που λεει ο Ζησης 65 κ τα τακακια τα μπλε πουθενα κατω απο 55-60 για τα αλλα δεν ρωτησα και το εχω μετανιωσει. Αλλαξε τα παντως γιατι οι στραβες δισκοπλακς ειναι επικινδυνες. Καλυτερα να παρεις καινουρια ανταλλακτικα παντως.
|
Στην τιμή αυτή που λέει η παράθεση είναι κ η εργασία.......!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Καινούρια και στα φρενα πάντα toyota!!! εκτός αν μιλάμε για aftermarket λύσεις πολύ καλες και ακριβές όπως πχ brembo! αλλιώς από imitation ΜΑΚΡΙΑ!!! (στα φρένα τουλάχιστον).
|
Σημφωνώ απόλυτα μαζί σου οτι για φρένα θα βάλεις κάτι πολύ καλό αλλά το καλό δεν έρχεται πάντα κ απόλυτα απο την ΤΟΥΟΤΑ έρχεται κ απο aftermarket.......κ φυσικά όχι imitation

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 11-05-10 στις 10:34.
Αιτία: Ευχαριστώ Δημήτρη!
|