Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-05-10, 18:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αν διαβασετε από την αρχή τι έχουμε πει θα δείτε μια λίστα με τα βενζινάδικα που έχουν, αυτή είναι της Shell, υπάρχουν και από τις άλλες μάρκες, φυσικά βάζουν και μερικοί που κάνουν εγκαταστάσεις πχ αυτός www.ygraeriokinisi.gr
Ειδικα όσοι είμαστε Αθήνα δεν τίθεται θέμα για 50χλμ! το πολύ να πάμε στην διπλανη περιοχή μας, αξίζει με τα 1000! ακόμα και μέσα στην Αθήνα αν κινούμαστε καίμε πολύ ανάλογα τα κυβικά μας, ειδικά εμένα καίει και το υγραέριο μονο θα με σώσει! από τις δαπάνες και τα έξοδα που έχω τα έξοδα της βενζίνης είναι το χειρότερο για την τσέπη μου! αν πάμε τώρα διακοπές πχ σε κανά νησί όπως λέω εγώ να πάω Νάξο και εκεί δεν έχει, θα το γεμίσω από πριν και οσο κρατήσει, μετά βενζίνη. Μέσα σε 1 week πόσες φορες θα βάλω? σιγά! όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει το τοπικ από την αρχή για να μην ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια! ακόμα και για κινηση μεσα στην πολη αξίζει με 1000! γιατί εδώ δεν καίμε δλδ? εγώ περισσότερο καίω μέσα στην κίνηση και 1η, 2αρα, τουρμπισμα και ξανά τα ίδια παρά σε ταξίδια! οποτε μπορούμε να κινούμαστε αποκλειστικά και ΜΟΝΟ με υγραέριο! ηδη η βενζίνη ξεπέρασε το 1,50 ευρώ ΧΩΡΙΣ να μπει ο νέος ΦΠΑ και ΧΩΡΙΣ να ακριβήνει το πετρέλαιο, αν γίνει κάτι από αυτά να υπολογίζετε για 1.80+ το λίτρο!

http://www.shell.com/home/content/gr...gas_sites.html
Απάντηση με παράθεση