Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-05-10, 16:43
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν ξέρω αν κανείς ξέρει απο το Μοσχάτο..Αλλα κατεβαίνωντας την γέφυρα πειραιώς και μπαίνοντας στο μοσχάτο έχει ένα φανάρι το οποίο χειμωνιάτικα,καθημερινή και κατα τη μία το βράδυ(που με γράψανε)δεν υπάρχει ούτε γάτα!Οπότε πηγαίνοντας προς το σπίτι γιατί μένω και κοντά στην γέφυρα βλέπω κόκκινο και σταματάω!Κοιτάζω αν έρχετε αμάξι αλλα τίποτα..κοιτάζω για περιπολικό πάλι τίποτα!(Γενικά αυτό το φανάρι το πνίγουν πολλοί)Οπότε ξεκινάω..Το πνίγω κανονικά και μετά απο 1μισή στενό βλέπω φάρο..Λέω εντάξει δεν θα είναι για εμένα!Έλα ομως που μου λέει εσυ με το μαύρο toyota κάνε δεξία..Σταματάω.(Λογικά θα ήταν πάνω στην γέφυρα κ θα ερχόταν απο πίσω μου και δεν θα το είδα!)Έγω τους εξήγησα τον λόγο που το πέρασα κ ούτε πήγα να κάνω τον έξυπνο ούτε τπτ και το παραδέχτηκα!Είδαν και την άδεια και το αμάξι είναι στο όνομα του αδερφού μου και με ρωτάνε τι δουλειά κάνει?(στο άκυρο) κ τους λέω συνάδελφος(όντως είναι κ αφού με ρωτήσανε το είπα μπας και την γλυτώσω κι'ολας)όπως και ο πατέρας μου τους λέω(και αυτό ισχύει).Εκεί κωλόσανε λίγο..Μ λέει π είναι ο ένας και ο άλλος κ τι θέση έχουν τους λέω για τον αδερφό τους λέω και για τον πατέρα οτι έχει πάρει σύνταξη(είχε και μεγάλο βαθμό) και μόλις ακούνε σύνταξη ανακουφιστήκανε και του λέει ο αξιωματικός που ήταν δίπλα στον πιτσιρικά που έγραφε την κλήση γράφτον γράφτον!Εντάξει δεν μίλησα..λέω τι να τους πω?Και μου λέει είναι 700 ευρώ και 2 μήνες το δίπλωμα..Έκει παίζει και να άλλαξα 100 χρώματα!Λέω εντάξει τα λεφτά κάτι θα γίνει αλλά σας παρακαλώ όχι το δίπλωμα..με τα πολλά στο τέλος μου λένε οτι είσαι τυχερός που δεν σου πήρα και πινακίδες!Τί να πεις?Τουλάχιστον αντί για 2 μήνες το πήρα σε ένα και πλήρωσα κανονικά το πρόστιμο!
Και την μέρα που πήρα το δίπλωμα πίσω είχα πάει βόλτα και γυρνούσα το βράδυ απο βουλιαγμένης!Πήγαινα κανονικά στην μεσαία,χωρίς να τρέχω γιατί νύσταζα και ξαφνικά απο την αριστερή με περνάει ένα κωλ@δικο(το οποίο έτρεχε και απο ότι είχα δει στον καθρέφτη είχε αναμένα προβόλια..Κρατήστε το αυτό θα δείτε μετά το γιατί).Μόλις με περνάει μετά απο λίγο κόβει ταχύτητα μπαίνει απο πίσω μου και μου κάνει νόημα να σταματήσω!Εκείνη την στιγμή λέω τι έκανα πάλι ?τέσπα..200 ευρώ και 10 μέρες το δίπλωμα επειδή είχα αναμένα τα προβολάκια!Τους είπα έλεος δλδ σήμερα το πήρα το δίπλωμα κ το χρειάζομαι!τουλάχιστον αν είναι γράψτε μου μόνο το πρόστιμο!Κάνανε τους δύσκολους και τα παίρνω και τους λέω με συγχωρείτε..Γράφετε εμένα για τα προβολάκια..Έσεις γιατί τα έχετε αναμμένα?Εκεί δεν είπαν κάτι και μου έκαναν απλά σύσταση..Άμα με έγραφαν ξανά θα το τραβούσα αλλά εντάξει..
Ποπο ελπίζω να μην σας κούρασα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 04-05-10 στις 16:46. Αιτία: Πιπέρι στο στόμα....
Απάντηση με παράθεση