Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-05-10, 00:38
Το avatar του χρήστη giorgisrog
giorgisrog Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 2005 5d
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
giorgisrog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
καμια 15 μερες τωρα ακουγα οταν εστριβα το τιμονι δεξια ενα γουτσου γουτσου στην αριστερη μερια...
λεω θα το σηκωσω να δω τι ειναι...
ηταν η φουσκα του μπιλιοφορου που ακουμπουσαν τα μαγουλα μεταξυ τους.
για να το δεις ομως αυτο πρεπει να σηκωσεις τ αμαξι με το γρυλο να βαλεις μπροστα να βαλεις ταχυτητα να γυριζει ο τροχος και να στριψεις το τιμονι για να δεις...
ετσι παρατηρησα το θορυβο της φουσκας. εριξα λιγο σπρευ και σταματησε.
γυρνωντας ομως ο τροχος παρατηρησα οτι το ημιαξονικο(το αριστερο το κοντο του οδηγου) χορευε... samba...
αμαν λεω...
αλλο τουτο παλι...
μεσα εκει που κουμπωνει στο σασμαν η κουπα δλδ αν την κουνησεις με το χερι παιζει διαγωνια εως μισο ποντο και κατι παραπανω. αν γυρναει ο τροχος ελαφρια με την πρωτη ταλαντευεται σαν τρελο. ενω οδηγικα κλτ κτλ δεν νιωθεις κατι ουτε ακουγεται κατι...
του βαρεσα μια μπας και ειναι ξεκουμπωμενο αλλα δεν ειναι... αλλα και δεν γινεται να ξεκουμπωσει ξαφνικα.
βαλβολινες δεν εχουν σταξει... δεν στεκει να κουνιεται ετσι ενα ημιαξονιο...
τι διαολο γμτ...
λεω να το παω στον πλεστη να το δουν... αλλα θα μεινω χωρις αμαξι και χωρις μηχανη (λυμενο το CBR)
πρωτα ο θεος η 101 σε 10 μερες θα ειναι ετοιμοπολεμη και αν....
σημερα εκανα 150 κμ χωρις ιχνος θορυβου...

τ αμαξι εχει 17400κμ και το παω σαν κοτα... γενικα το παω ετσι.δε μου ρχεται ουτε καν να το πατησω...
ουτε που εχω σπιναρει η οδηγησει ανωριμα ποτε...
ελεος...

υπαρχει περιπτωση να το εχει παρατηρησει ποτε κανεις σας αυτο?
η φουσκα του μπιλιοφορου εχει σκιστει? και εμενα κανει ενα παραξενο ντουκου οταν γυριζω το τιμονι αλλα ακομα δε το εχω κοιταξει. οταν προχοραει το αμαξι δεν ακουγεται και μενα απολυτως τιποτα! μοναχα οταν μπαινω σε χωματοδρομους ακουγεται ενας παραξενος χτυπος σαν να χτυπαει σιδερο. αντε πηγαινε το πανο να μας πεις και μας!!