Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
εμενα προσωπικα δεν μου τα λεει κανενας αυτο το μοτερ το εχω φαει στη μαπα.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΩ ΣΤΑΜΑΞΙ ΜΟΥ...ΑΣΤΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟ LAG και ταλαξι θα σκοτωνει χαχαχαχα....οταν με το καλο το βγαλεις και θες νακανεις συγκρισεισ εδω ειμαστε...κξαλοκαιρι ερχεται λογικα ετοιμο θα το χεις απλα μην απορησεις αν μετα τα τρια τασσερα ανοιγματα και μιλαμε ανοιγματα πρωτες πεμπτες οχι απο 123.7 εως τα 142,1 χμ που κανουν μερικοι και γελαω...θα νομιζεις οτι νιτραρα μετα το τεταρτο ανοιγμα...δεν μιλαω με χαρτια μιλαω με συμπεριφορα στο δρομο..δικο σου καρο εννοειται δικες σου επιλογες.....
και για να το παω και λιγο πιο μακρια..εχεισ την ενττυπωση οτι κονσερβατες δοκιμασμενεσ λυσεις και αλλεσ τοσες ε[πικοινωνιες που εχεις απεξω ειναι και απολυτα σωστες?????? custom προγραμματα απο ελληνικα χερια κανουν πλακα σε βελτιωτικους οικουσ και μην μιλησεις για αξιοπιστια και αλλεσ τετοιες μ...ες γιατι και τα ελληνικα μια χαρα αντεχουν......
αν και τι εκανα λιγο πιο γενικο το ολο θεμα.δεν λεω οτι ξερω τα παντα γιαυτο το μοτερ απλα με οσα εχω δει στο δρομο κρινω και με βαση το αυτοκινητο μου
|
Μην λες για δοκιμές γιατί θα φας BAN...lol