Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-04-10, 22:41
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 313
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
χαχαχαχαχα πιλοτε και παντελη μα ποιος σας τα λεει αυτα ρε σεις....

οτι σας πουνε παει και τελειωσε? παντελη δε με πειθεις...
θα σου αποδειξω οτι θα φυσαω πιο κρυο αερα απο σενα
ψαξε τροπο να βρεις να βαλεις θερμομετρο στην εισαγωγη για να μπορεις να μου αποδειξεις το αντιθετο...
και το διπλασιο i/c να βαλεις θα σου ξαναζεσταθει ο αερας μεχρι να παει στην πεταλουδα. απλα δε το χεις παρατηρησει...

αλλα θα στο κανω πιο ευκολο...
αν παραδειγμα βαλω το i/c που ηδη εχω, το βαλω στον προφυλακτηρα και αναγκαστικα μπει ολο αυτο το μηκος της σωληνας στο ιδιο μαμα ψυγειο, τ αμαξι θα παει ιδια η χειροτερα? η μηπως καλυτερα? χαχαχαχαχαχα

σκεψου απαντησε μου και τα λεμε παλι...
εμενα προσωπικα δεν μου τα λεει κανενας αυτο το μοτερ το εχω φαει στη μαπα.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΩ ΣΤΑΜΑΞΙ ΜΟΥ...ΑΣΤΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟ LAG και ταλαξι θα σκοτωνει χαχαχαχα....οταν με το καλο το βγαλεις και θες νακανεις συγκρισεισ εδω ειμαστε...κξαλοκαιρι ερχεται λογικα ετοιμο θα το χεις απλα μην απορησεις αν μετα τα τρια τασσερα ανοιγματα και μιλαμε ανοιγματα πρωτες πεμπτες οχι απο 123.7 εως τα 142,1 χμ που κανουν μερικοι και γελαω...θα νομιζεις οτι νιτραρα μετα το τεταρτο ανοιγμα...δεν μιλαω με χαρτια μιλαω με συμπεριφορα στο δρομο..δικο σου καρο εννοειται δικες σου επιλογες.....
και για να το παω και λιγο πιο μακρια..εχεισ την ενττυπωση οτι κονσερβατες δοκιμασμενεσ λυσεις και αλλεσ τοσες ε[πικοινωνιες που εχεις απεξω ειναι και απολυτα σωστες?????? custom προγραμματα απο ελληνικα χερια κανουν πλακα σε βελτιωτικους οικουσ και μην μιλησεις για αξιοπιστια και αλλεσ τετοιες μ...ες γιατι και τα ελληνικα μια χαρα αντεχουν......
αν και τι εκανα λιγο πιο γενικο το ολο θεμα.δεν λεω οτι ξερω τα παντα γιαυτο το μοτερ απλα με οσα εχω δει στο δρομο κρινω και με βαση το αυτοκινητο μου