Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-04-10, 22:02
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 291
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Νικο τωρα ενημερωθηκα απο το Ζηση για το τι γινεται. Ωραιος ρε φιλε!!!Τωρα το θεμε της ομορφιας ειναι υποκειμενικο. Το οτι το καζανακι ειναι μωβ,Αλλαζει. Και ο ζησης εβαλε αυτο αλλα εχει σκοπο να το αλλαξει. Αλλωστε σκοπευει να προχωρησει τη βελτιωση καλως εχοντων των πραγματων,Και ηθελα να δοκιμασει κατι πανω στο αμαξι του. Τωρα για το αν ειναι στραβη η ισια,εγω ψηφιζω στραβη. Ειναι πολυ αλητεια ετσι!Δοξα το Θεο εχω δει πολλα τετοια corolla και οσα την εχουν στραβη ειναι μουν@!Αλλα και σε αλλα αμαξια shedan οπως mazda6 η ford focus η honda civic παλι στραβες εγω δει. Δν ειναι τυχαιο αυτο!Ζηση αγορι μου εγινες το επικεντρο της συζητησης. Μν μασα και μν ακους κανεναν. Αλλωστε εχεις τη δυναμη να κρινεις και ξερεις τι πρεπει να κανεις!Κοιτα τι εγινε πριν 1.5 μηνα οταν εβαλα εγω ολοσωμη εξατμιση!Απο πολυ λιγα ατομα ακουσα θετικα σχολια και τα περισσοτερα ηταν αρνητικα μενοντας μονο στο θορυβο και σε τπτ αλλο. Δεν με πολυνοιαζει ομως. Αυτος ο θορυβος με κ@υλωνει καθε μερα!(Καλα αμς βαλεις ολοσωμη την εκανες...Τωρα εγιναν τοσα σχολια για ενα τελικο...Μετα εχουμε να κρινουμε το χταποδι,τον καταλυτη,το μεσαιο,τις σωληνωσεις και φυσικα το νεο τελικο το οποιο παλι στραβο θα ειναι!Εγω παντως αρχιζω το γραψιμο απο σημερα...)