Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-03-10, 00:29
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 291
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Γυρισα κι εγω στην αθηνα σπιτακι μου επιτελους. Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω καθως και συγχαρητηρια στον δημητρη·agapiou για την φιλοξενια του,την οργανωση,την κουραση και το επιτυχες αποτελεσμα!Συγχαρητηρια επισης στο φανη για τη βοηθεια που προσεφερε και εκεινος απο το ποστο του!Συγχαρητηρια επισης σε ολα τα παιδια που βρεθηκαν σημερα εκει με τα corolla τους!Auris δεν λεω γτ για ακομη μια φορα μονο εγω εδωσα το παρρον!Αντε να δω και καποιο αλλο auris και να κοψω τις φλεβες μου(ενα ακομη auris ηταν απο μελος και παλι καλα το παιδι το πηρε μολις τωρα καινουριο αλλιως θα εσκαγε εκει με κανενα corolla κι αυτος). Παιδια ηταν ολα τελεια και παντα τετοια ευχομαι!Ααααα κι ευχαριστω και το ζηση για την παρεουλα του!Δημητρη μπραβο ρε φιλε. Ξηγηθηκες δραμηνεικα.
Υ.Γ. Θανο σ ευχαριστω. Και το δικο σου κουκλι και γρηγορο επισης. Ελπιζω να ξαναδω συντομα ολα τα παιδια!

Αααααα επισης ενα ευχαριστω στο μιχαλη23 για το φαγητο. Αψογο μιχαλακη!
Υ.Γ. Συγψωνεψτε με καποιος. Κατα προτιμηση ο agapiou!Τωρα εχω τον προσωπικο μου moderator!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 22-03-10 στις 00:55. Αιτία: Συγχώνευση για το Μιχάλη!
Απάντηση με παράθεση