Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Νομίζω ότι 1300 ευρώ είναι πολλά.Εγώ έφτιαξα στον power-up πολλαπλή-d.pipe-καταλύτη-σωλήνα 63,5mm-καζάνια-intercooler-σωληνώσεις-κολάρα-επιστροφές λαδιού στην τουρμπίνα συνολικά 1650 ευρώ...Όσο για τον Παπαδόπουλο...πολλά ακούγονται..Τεσπα..Καλοφόρετα να είναι από την πίσω μεριά το αυτοκίνητο έγινε Γ@Μ@ΤΟ  ...Καλά ραψίματα!!! 
|
Για την τιμή δεν μπορώ να πω γιατί δεν ξέρω πολλά πράγματα αλλά για τον Παπαδόπουλος τί εννοείς "...πολλά ακούγονται.."??????
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Αλήτες φυτιλάκιδες!!!
|
Ωραία πράγματα έβαλε ο Μιχάλης!!! Τί λες πάμε κ εμείς?????? 
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από _nicolas_
Το να κάνει πολύ θόρυβο το αμάξι από την εξάτμιση δεν με αρέσει, τα σκασίδια πάλι πολύ τα γουστάρω, πέρα από αυτά το αμάξι είναι κ@υλ@ από πισώ με τις διπλές εξατμίσεις.
|
Κάνει αρκετό ήχο το αυτοκίνητο κ δεν ξέρω τί γίνεται σε κάποιο ταξίδι?????? Αλλά κ πάλι αν μπείς μέσα είναι.............άλλη φάση!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
δε φοβάστε μη ρουφήξετε καμιά κλήση με το θόρυβο;
πέρα απ' αυτό ο θόρυβος απ' την εξάτμιση είναι πλέον ντεμοντέ και ενοχλητικός...
ένας ελαφρώς μπάσος ήχος είναι αποδεκτός και παράλληλα ψαρωτικός.
τα γκαπ γκαπ βρουμμ βρουμμμ και μπαμ και μπουμ μου θυμίζουν καλύτερα να μην πω.
κατ' τα άλλα ωραίος ο πισινός!
|
Φίλε Αντώνη αυτό είναι υποκειμενικό που λες για τον θόρυβο γιατί είναι καθαρά επιλογή του καθενός το τί θα βάλει κ φυσικά ο θόρυβος πληρόνετε αδρά αν σε σταματήση η αστυνομία αλλά είναι αποτέλεσμα επιλογής!!!
Φιλικά Πάντα Ζήσης!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 04-03-10 στις 00:18.
Αιτία: Εdit
|