Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-03-10, 18:42
Το avatar του χρήστη Snoo
Snoo Offline:

Μέλος

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 5D 2005
Περιοχή: Kitsi Koropiou
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
Snoo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λιπον! Ξαναπήγα στιν Toyota για ελενχο του αυτοκινητου με τον συγγεκριμενο θορυβο ο πρωτος που το εκανε βολτα ειπε πως φταινε τα ζαμφορ, συκοθυκε το αυτοκινητο να το δουμε απο κατο και βρηκαμε πως ηταν χτυπημένη η γέφυρα στο σημειο που ενώνεται με το ψαλιδι αριστερα αυτος εκει στραβοσε λιγο το χειλος τις γεφυρας εκει που θυληκόνει το ψαλίδι μηπως κοπανάει το ψαλιδι στην γέφυρα με το πανο κατο στις λακούβες που πεφτει και ακουω τον θορυβο το καναμε παλι βόλτα κ ο θόρυβος συνέχιζε να σπαει τα νευρα μου, αφου γυρισαμε πισω συκοσανε παλι το αμαξι και βγαλανε τιν βιδα που ενωνει το ψαλιδι με την γέφυρα τιν γρασωσε και εριξε μεσα σπρει κλπ εδεσαν το αμαξι παλι και βολτα δεν ακουγοταν οσο το εκανε πριν εε και θεωρησα με τα λεγομενα τους πως πρεπει να μαλακωσει λιγο το σινεμπλοκ με τα γρασα κλπ για να στρωσει αλλα δυστηχως τωρα ακουγετε παλι...
Αν φταιει το σινεμπλοκ ποσο κοστίζει η αλλαγή του??
Οταν βγένει η βίδα απο το ψαλιδι και την γέφυρα πρεπει να κανει το αυτοκίνητο ευγράμιση?? (Καλως η κακως δεν εκανα γιατι μου ειπαν στην toyota αντιπροσωπεια πως δεν υπαρχει καπιο προβλημα)
Σημερα παρατήρησα στο αυτοκίνητο την ζάντα την δεξιά με την αριστερή η δεξία να καθετε λιγο πιο εξω και να φένετε ενω η αριστερή να ειναι πιο μεσα αυτο απο τι μπορει να εχει γίνει?

Συγγνωμη ειμαι πλήρως ασχετος και δεν ξέρω τι να κανω μπορει να βρείτε καπια λάθη πιο πάνω αν θελετε βοθυστε ευχαριστω!!
Απάντηση με παράθεση