Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-02-10, 11:23
Το avatar του χρήστη centaurus
centaurus Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 111 (1.3 - G6)
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 222
centaurus θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά πρέπει να πάρουμε μέτρα, imobilizer, κόλπο με την αντλία βενζίνης (αν κανείς δεν ξέρει δεν θέλω να το πω να το ξέρουν όλοι με ρωτάει με PM), τηλειδοποίηση στον συναγερμό, μπορούμε και με κινητό, GPS σύστημα εντοπισμού του αυτοκινήτου, έχει τρόπο με φτηνά με 80-100 ευρώ από το εξωτερικό κτλ κτλ. Να ανοίξει ο καιρός στο δικό μου θα κάνω μερικά κολπάκια. Στο περιστέρι πήγαν να κλεψουν το rallye ενώς παιδιου και αλλαξαν το εγκέφαλο με άλλον με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον immobilizer! όσο για τον συναγερμό λίγο χτύπησε μετά ξήλωσαν την σειρήνα. Ομως δεν το πήραν! και ο λόγος είναι ότι δεν επαιρνε με τίποτα μπροστά!!! το κόλπο που έλεγα που ζήτημα αν στοιχίσει 10-15 ευρώ σε ηλεκτρολόγο για να το κάνετε! αν παρκάρουμε κοντά στο σπίτι μας από κάτω πχ γίνεται και άλλα κόλπα με κάμερες ip, DVR συστήματα καταγραφής και πολλά άλλα, αν ενδιαφέρονται και άλλοι και όχι μόνο εγώ μπορούμε να κάνουμε κανά τεχνικό θεματάκι επί του θέματος.
αυτό το φορητό gps απο Κίνα μεριά είναι φτηνό δε λέω αν και θα πρέπει να γίναι μόντα για να πέρνει συνέχεια ρεύμα απο την μπαταρία γιατί η ενσωματωμένη δεν κρατάει πάνω απο 2 μέρες αν θυμαμαι...αυτό που είχα δει εγώ δλδ

πάντως είναι καθαρά τύχη που θα πέσεις...θυμαμαι μια περίπτωση που ένας φίλος είχε ένα κρυφό διακόπτη, δεν θυμαμαι τι κλείδωνε, με τον οποίο δεν έπερνε μπρος με τίποτα όπως επ΄.ισης και το ραδιοdvd του το είχε πιασμένο έτσι για να μην του το κλέψουν!
Ε, μπήκαν μια δόση μεσα, δεν κατάφεραν τίποτα απο τα δυο όντως, ΑΛΛΑ, του το κάνα αγνώριστο!! σπάσαν το ράδιο , σκίσαν όλα τα δερμάτινα,ταμπλό,μέσα-έξω χαρακιες βαθουλώματα καθώς ανάψαν και φωτιά εντός η οποία ευτυχώς δεν το έκαψε τελικά...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ καλη η ιδεα με τη καμερα στο μπαλκονι ετσι υπαρχουν αποδειξεις. Επισης πλεον ειναι μοδα να γρατζουνανε αυτοκινητα με τη καμερα κανεις δεν γλιτωνει.......
είναι κάτι και αυτό, αλλά πεα πως τους πάρει η καμερα και είναι τίποτα γυφταριά...τί θα κάνεις? ...μπορείς να κάνεις τίποτα??