Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-10, 20:22
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111 Εμφάνιση μηνυμάτων
Nα προσθεσω σε ολα αυτα που λετε,οτι οι αναγκες,τα γουστα και το "βολεμα" μιας αναρτησης,ειτε ειναι coilover ειτε ειναι χωριστα,ο καθενας μας το βλεπει και το γουσταρει αλλιως!Για αυτο πιστευω οτι η καλυτερη κριση ειναι να μπαινουμε σε αμαξια με αναρτησεις που μας ενδιαφερουν,καποιου φιλου-γνωστου,και να κρινουμε τι ειναι για εμας ,τον καθενα ξεχωριστα,το προτιμοτερο!

Αυτό κρατήστε παιδιά μόνο!!!! Όλα είναι υποκειμενηκά! Να κάνω μια ερώτηση?

Τα AGX αν τα βάλεις με τα MAD θα δώσεις 900 σωστά? Τα κρατάς τουλάχιστων 4 χρόνια με ποσοστό απόδοσεις περίπου 60% με 80% οτι δουλεύουν σωστά ακόμα όπως λέει του Νίκου απο το ΚΤΕΟ! Μετά απο αυτά τα 4 χρόνια αλλάζεις κ βάζεις πάλι AGX άλλα 650 άρα σε 8 χρόνια έχεις δώσει 1550 σωστά? Αν βάλεις Coil, ή οτιδήποτε άλλο θα δώσεις απο 1000 εως 1400 ανάλωγα τί θα βάλεις. Μετά απο 8 χρόνια πόσα θα δώσεις συνολικά?? Όλο κ κάποια ζημιά δεν θα πάθει μια απ'όλες αυτές? Θα φτάσεις παραπάνω ΑΝ δεν έχει βγεί off με αυτούς τους δρόμους που έχουμε!!!

Εγώ επειδή ρώτησα κ δεν μιλάω φυσικά έτσι χωρίς να ξέρω κάποια πράγματα μου είπαν:
ΟΧΙ οτι δεν είναι καλές ΟΛΕΣ οι αναρτήσεις που έχουμε δυνατότητα να βάλουμε στα αυτοκίνητα μας αλλά αυτή που μπαίνει μπαμ ΧΩΡΙΣ να κοπανάει να διαβάζει τον δρόμο κλπ είναι τα KYB AGX κ έχεις την δυνατότητα να τα αλλάξεις μετά απο κάποια χρόνια σε ποιο χαμηλή τιμή απο αρκετές άλλες!!!!
Αυτό που μου είπανε ήταν οτι αυτές οι αναρτήσεις του στιλ K-sport Coilover XYZκ.α. μπαίνουν σε αυτοκίνητα που είναι κάποια υποδύναμη "Χ" πολλά άλογα αλλά κ τα AGX κρατάνε πολύ καλά αυτοκίνητα με υποδύναμη εώς κ 200+ άλογα με μεγάλη ασφάλεια!!!!
Αυτά είναι λόγια αναρτησά κ όχι δικά μου!!!!!!!

Αλλά το σίγουρο είναι οτι όλα είναι υποκειμενικά παιδιά! Πιγαίντε κ ρωτήστε πραγματικούς μάστορες!!!!!

Το να στρήβει ένα αμάξι στο ΣΕΦ στο S στην μεγάλη ευθεία όπως το αμάξι του Νίκου με 120 χλμ με τα πράγματα αυτά που φοράει δεν νομίζω να μην είναι καλά κ μετά απο 4 χρόνια!!!!!

Κ σαφώς δεν είναι τύχει!!!!!!!

Φιλικά πάντα Ζήσης!!!!!