Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος τα χαμήλωσε τόσο πολύ είναι και καλό! δεν λέω ότι δεν λέει αλήθεια όπως είπα μπορεί με τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ελατήρια να παίζουν καλά! με eibach 3,5 ΔΕΝ παίζουν και εγώ τα έβαλα και άλλοι εδώ μέσα, ας πουν μόνοι τους χώρια τι είπε η αντιπροσωπεία και μηχανικοί και εγώ μιλάω με αποδείξεις. Και επειδή και εγω ΔΕΝ ρίσκαρα να δωσω 200 ευρώ + για άλλα ελατήρια και να το ρισκάρω αν δουλεύει σωστά η ανάρτηση προτίμησα τα μαμά που μου τα χάρισαν για να μην χαλάω άσκοπα χρήματα, είμαι πολύ ευχαριστημένος και αν ποτέ θελήσω ξανά χαμήλωμα θα πάω ΜΟΝΟ σε coilovers που είναι η σωστότερη λύση και δεν ταλαιπωρείς τα αμορτισερ αλλά έχουν και τα καλύτερα κρατήματα. Το να χαμηλώνουμε αμορτισερ μειώνοντας την διαδρομή τους για να έχουμε κρατήματα δεν το θεωρώ προσωπικά καλή λύση και δεν πρόκειτε ποτέ να το ξανακάνω μετά από αυτά που έχω πάθει. Αν ήξερα από την αρχή ότι δεν θα έκαναν με τα ελατήρια χαμηλωματος eibach που είχα θα είχα βάλει koni kitrina, όταν τα είχα σε starlet gt με ίδια μάρκα ελατηρίων έμπαινε τρένο το αμάξι. φοβήθηκα όμως μην μου βγάζουν ζημιές συνέχεια και κόβω βόλτες στην Φρατζή μετά για επισκευές. Για τις hotbits Dτ1 αυτές με τις φιάλες στο πλαι οδήγησα corolla EE111 f/L και είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κρατήματα, αλλά δεν έκανα ανταλλαγή τότε επειδή είχα νέα AGX και δεν μου άρεσε η αίσθηση του "διαβάσματος" του δρόμου κοινό χαρακτηριστικό των στενοπιάτελων ελατηρίων. Δυστυχώς αυτά δεν πάνε μαζί άνεση και κρατηματα απλά μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα. Τουλάχιστον τώρα χωραω ολόκληρος κάτω από το αμάξι και κάνω εργασίες ΧΩΡΙΣ να το σηκώνω με γρύλο!!!!
Υ/Γ όσοι έχουν κοιλίτσα να μην το δοκιμάσουν γιατί θα σφηνώσουν και θα χρειαστεί γρύλος! :Ppppp
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-02-10 στις 17:58.
|