Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-10, 13:17
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 272
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Tarzan πόσο τις έβαλες και από που?Γιατί προτιμάς τις hotbits??Από άνεση σε σχέση με τις μαμά τι λένε οι XYZ?
Λοιπόν εγώ τις έβαλα το καλοκαίρι 1000Ε αλλά μέσω του μηχανικού μου τις πήραμε λίγο πιο φθηνά, από άνεση είναι πάρα πολύ καλές, δεν ξέρω ίσως να είναι το 60άρι προφίλ που έχω τώρα στα λάστιχα, αλλά να σκεφτείς είχε μπει φίλος μου μέσα όταν τις είχα βάλει και με ρώταγε ΠΟΤΕ θα τις βάλω(δεν είχε καταλάβει διαφορά)Εντάξει όμως, μια διαφορά την έχει!!!Φυσικά τις εχω στο τέρμα μαλακό μέσα στην πόλη, αλλά όταν τις σφίγκω έχουν απίστευτη αίσθηση.Οσο για τις hot bits, έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως διπλό ελατήριο και εξωτερικό δοχείο αζώτου, επίσης έχεις και άλλες επιλογές, όπως να επιλέξεις πιο σκληρο ελατήριο κτλ!Μιλάω για τις hot bits DT1.Αν θυμάμαι καλά κάνουν γύρω στα 1300Ε,ενώ οι xyz δεν νομίζω να κάνουν πάνω από 1000Ε!Αυτά!
ΑΑΑΑ επίσης για τον Ζήση:650 τα αμορτισέρ, 250 τα ελατήρια, σύνολο 900!Με άλλα 200max ευρώ έχει coilover τοποθετημένη!!Που πιστεύω ότι έχει διαφορα από τα agx..σκεψου το
Απάντηση με παράθεση