Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Μπράβο pilote εσύ, εγώ και ο Σπύρος έχουμε πει νομίζω μόνο ότι τα AGX ΔΕΝ κάνουν για χαμήλωμα!
|
Αυτή είναι η γνώμη σας.Θα επαναλάβω για ακόμα μια φορά πως την AGX με ελατήρια MAD 6ποντα τη φοράω κοντά στα 5 χρόνια με κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα.Γιατί έχετε κολλήσει και μόνιμα πιπιλάτε αυτήν την καραμέλα "τα AGX ΔΕΝ κάνουν για χαμήλωμα",δεν έχω καταλάβει.Άν είναι σφιχτή ή χαλαρή,αν κοπανάει ή δεν κοπανάει είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα.
Μήν είσαστε κάθετοι και μην τα ισσοπεδόνετε όλα.
Σε λίγο θα μου πείτε πως "έτυχε σε εσένα" ή πως δεν ξέρω το αυτοκίνητό μου.
Δείτε και λίγο παραπέρα,πείτε την γνώμη σας αλλά τεκμηριώστε την,εγώ οτι λέω το λέω με στοιχεία,4 χρόνια το επιβεβαιώνω κάθε φορά που οδηγάω το corolla μου,οπότε φράσεις του τύπου "μου είπε ένας φίλος μου","το άκουσα σε μια συζήτηση","το είπε ο μηχανικός μου","το είπε η θεία του κουμπάρου της ξαδέρφης του Βαγγέλη του μπακάλη ο γκόμενος της κόρης του" δεν μου λένε τίποτα.Όποιος θέλει μπορούμε να κανονίσουμε μια βόλτα με το corolla μου για να έχει πραγματική άποψη.
Προς θεού δεν θέλω να δημιουργήσω "καταστάσεις" αλλά ειλικρινά κουράστηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.
Φιλικά Νίκος