Παράθεση:
ποιοι είναι αυτοι οι κορυφαίοι κινητήρες; για ''προπολεμικά'' μιλάς; μέχρι πρότεινος το 1.4 έβγαζε 85-87 άλογα. ''Προπολεμικά'' συμφωνώ κάτι είχε να δείξει από κει και μετά η Honda κειμένεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και στους κινητήρες και στη σχεδίαση και σε τεχνολογία και σε αξιοπιστία και σε πολλά. Εξ' άλλου αυτά περί ακριβών σερβις είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, κολλητός μου έχει Honda σιγά τα αυγά πληρώνει 10-20 ευρώ παραπάνω και όχι πάντα απο ότι εμείς.Επίσης πες μου ποιος θα υπολόγιζε το ελαφρώς ακριβότερο σέρβις σε ένα 1.4 αυτοκίνητο, τόσο πολύ θα πλήρωνε που δεν θα μπορούσε να το αντέξει, έλεος μιλάμε για 1.4 και όχι για 2.0-2.5.
Ακόμη και το καινούργιο Civic 1.4 με τα 100 άλογα δεν πιάνει με τίποτα την Ε12. Τα έχουμε βάλει τουλάχιστον δέκα φορές, πατάτα είναι.
|
Mην εξάπτεσαι φίλε andyag.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα, αν και ήξερα πως το service ήταν πιο "τσουχτερο".
Και εγώ φανατικός Τoyotas είμαι για αυτό και πήρα Toyota και λογικά Τoyota θα ξαναπάρω (ελπίζω σε πολλά χρόνια από τώρα).
To μόνο που υποστηρίζω είναι πως υπάρχει άλλη μια ιαπωνική εταιρία σαν εναλλακτική η οποία πληρεί των προυποθέσεων για όλους εμάς τους Ιάπωνες που θέλουν να αλλάξουν μάρκα για τον χ,ψ λόγο.
Πάντα φιλικά.