Καλησπέρα! σήμερα ένας λάλακας παπούς θυμήθηκε ξαφνικά να στρίψει και έπεσε πάνω μου! ευτυχώς για μένα τον είδα ίσα ίσα και πρόλαβα και τον απόφυγα λίγο όμως δεν κατάφερα να την γλιτώσω παρά με μερικά γδαρσίματα μόνο λίγο στην πόρτα οδηγού κάτω από το χερούλι και σε όλο το μήκος του πίσω αριστερού πλευρού. Επίσης μου ξεκόλλησε το φρυδάκι πάνω από τον θόλο. Νομίζω αυτό κολλάει με φλατζόκολλα γιατί εχω ξανακολλήσει. Δεν πήρα τα στοιχεία του λόγω βιασύνης και επειδή μου φάνηκε καλός και έχω το τηλ μου μόνο για να δω αν αξίζει η επισκευή σε φανοποιό (θα μου κάνει δήλωση αν χρειαστεί είπε). Δεν προλαβαίνω πριν την Δευτέρα να πάω να το δει δικός μου, και λίγο που το καθάρισα φαίνεται να καθαρίζει. Επίσης δεν θα ήθελα να μείνω χωρίς αμάξι μερικές μέρες, και μην ξεχνάμε το δικό μου έχει αρκετά μπαλώματα δεν κοιτάω να είναι και μοντελάκι! Τι μου προτείνετε να κάνω? το γδάρσιμο εχει γίνει από πλαστικό (άβαφτο) προφυλακτήρα δεν έχει φύγει το χρώμα μου εντελώς και δεν έχουμε λακούβες-βαθουλώματα, ή τσαλάκωμα. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-01-10 στις 16:23.
|