Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-01-10, 15:54
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 290
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nipponpower Εμφάνιση μηνυμάτων
+1

Και εγω πιστευω πως η ποιοτητα του εσωτερικου στα Auris δεν ειναι η αναμενομενη για τα λεφτα τους...

Και εμενα τα καθισματα κουνιουνται αρκετα, πηγα στην Toyota να το κοιταξουν και ο μηχανικος που το κοιταξε μονο που δεν τα ξηλωσε...
Απαραδεκτη τροπος για να ελεγξεις αμα εχει τζογο ενα καθισμα : κουνουσε την πλατη του καθισματος με τοση δυναμη που και να μην ειχαν προβλημα θα τους το εβγαζε αυτος ! Πιστευω πως γενικοτερα η ολη διαδικασια ευρεσης του προβληματος εγινε ειρωνικα και με τετοιο τροπο σαν να μου ελεγε : τα ηθελες και τα επαθες...
Δεν διαφωνω για την ποιοτητα του εσωτερικου του auris αλλα σιγουρα δεν πρεπει να κατηγορουμε και την τουοτα για τον τροπο που σου κοιταξε ο μηχανικοσ τα καθισματα!Αυτο διαφερει απο αντιπροσωπεια σε αντιπροσωπεια και απο μηχανικο σε μηχανικο!Παντως αν δεν τα κουνουσε φιλε μου πως θα καταλαβαινε το προβλημα?Παντα φιλικα!