Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-01-10, 15:46
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing Εμφάνιση μηνυμάτων
τα σειμεια που πιανει το πλαστικο αυτο εινα με δυο βιδες επανω και δυο κουμποτα γαντζακια κατω. πιθανος σε εσενα εχουν ξεκουμποθει τα γαντζακια, χορις να βγαλεις τιποτα και με το τιμονι ισιο προσπαθησε να βαλεις κατι μη εχμηρο αναμεσα στο σειμειο που περιστρεφετε το τιμονι και απο την κατω μερια ωστε να σμπροξεις το πλαστικο να κουμποσει στο σκελετο του τιμονιου. στη φωτογραφια φενονται τα γαντζακια κατω και οι βιδες πανω.
το να ανοιξεις το τιμονι δεν ειναι απολητος τιποτα αν γινει προσεκτικα, το εχω ανοιξει εγω και γνωριζω να σου πω ακριβως πως θα το κανεις χορις να εχεις προβλημα. εγω ειμουν λιγο αποτομος και το εκανα ζημια.
Οπ!Ευχαριστώ πάρα πολύ!Τώρα πάω στο αυτοκίνητο να δοκιμάσω!Λογικά η έχουν ξεκουμπωθεί τα γαντζάκια η έχουν σπάσει!Μακάρι να έχουν ξεκουμπώθει γιάτι αν έχουν σπάσει.....

Απο ότι είδα το γαντζάκι έχει ξεκουμπωθεί δεν πρέπει να έχει σπάσει!Ελπίζω να κατάλαβα καλά..όμως δεν κουμπώνει!μήπως πρέπει να λυθεί το τιμόνι?μπορείτε να μου πείτε περίπου πως να το κάνω για να δω μήπως το προσπαθήσω!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 12-01-10 στις 08:20. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση