Ρε συ Τελίδη... απαντησε μου αυτο... Για φαι με την οικογενεια σου βγαινεις να πας? Σιγουρα θα πηγαινετε σε καποιο εστιατοριο, ταβερνα κτλπ... Πιστευω το ξερεις πως και εκει επικρατεί τεκές...
ποτε φιλε μου το χημονα σε ταβερνα με τα παιδια. αφου εινε τεκες εκι μεσα αυτο λεμε. τι θες να τα σκασω τα πεδακια μου; δε μου φτενε τιποτα. θα το κανο μονο σε μεγαλι αναγκι αν πεση πινα και δεν μπορουμε να φαμε σπιτη μας. αν ιταν θα καπνιζα και μεσα στο σπιτη μου. το καλοκερι εξο παμε και προσπαθο να μιν καπνιζο μπροστα τους. προσπαθο λεο. εγο ειπα όμος να γινουν μαγαζηα για καπνιστες να μιν εχομε προβλιματα. μι νομιζης οτι ειμε κανας γαδαρος που δε σεβετε τιποτα. καταλαβενο το προβλιμα και σας σεβομε γι αυτο που λετε. ποτε δεν εχο καπνισει ουτε στο αεροπλανο ουτε στο subway και το λεοφοριο αλλα σε ενα μπαρ που καπνιζουν ολι το ντουμανιαζο κι εγο.
επισις ξερο τι γινετε εξο. ειπα οτι περσι ιμουν αμερικι 3 μινες καλιφορνια. εκι οι ανθροπι εινε ιστερικη. το αλλο ακρο. μπορι αν καπνιζεις στο παρκο να φοναξουν το fbi για terrorists or drug deals.
|