Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-10, 13:09
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis Εμφάνιση μηνυμάτων
corollapatra
Και κάτι άλλο ρε παιδιά... Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει βγει αναλογία καπνιστών-μη καπνιστών 100 προς 1... Διαβάζω συνέχεια θα μπει ένας σε ένα μαγαζί που καπνίζουν εκατό και τέτοια "ωραία"... Που το είδατε αυτό ρε παιδιά; Ή έτσι θέλετε να πιστεύετε; Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καπνίζει... Δεν είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού...

φιλε μου αυτη εινε περιπου η αναλογια σε πολλα νιχτερινα μαγαζηα. τορα αν κι εσι θες να παρης το παιδακη σου σαν τον αλλο φηλο και να μπης σε τετοιο μαγαζη εινε δικο σου θεμα. δεν μπορης να μας πης μην καπνιζετε γιατη εχο μορο. επισις εινε αδινατο με τη λογικι ενας παθιτικος καπνιστις να κινδινεβη περισοτερο απο τον κανονικο. αφου εμεις αναπνεουμε ολο τον καπνο και αυτη πολη λιγοτερο.
και να ξερετε και κατη ακομα. αυτι ι αντικανπνιστικι ιστερια ξεκινισε απο τιν αμερικι και τις ασφαλιστικες ετεριες που εβλεπαν τα κερδι τους να μειονοντε απο τις ασθενιες. και αρχισαν να πιεζουν το κρατος. σιγα μιν τους νιαζι η υγια μας.
αυριο μεθαυριο θα μας απαγορεβουν να εχουμε κι αυτοκινιτα γιατι οι ρυπη τους θα προκαλουν επισις αρροστιες
εδο ιμαστε και θιμιθιτε το. αλλα τοτε ειμε σιγουρος οτι θα φοναζετε σαν θιρια οτι σας καταπατουν το δικεομα του να εχετε αμαξη.
και ξαναλεο οτι ειμε ιπερ του να απαγορεφτη σε κλιστους χορους και να ιπαρχουν μαγαζηα μονο για καπνιστες
1ον. Να χρησιμοποιείς άλλο εργαλείο, αν χρησιμοποιείς, για να σου μεταφράζει στα ελληνικά!!!! Αυτό που έγραψες είναι απαράδεκτο.

2ον. Όπως είναι δικό σου δικαίωμα να είσαι μέσα σε ένα μαγαζί, άλλο τόσο είναι και δικό μου. Και επειδή η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου, αν θες να καπνίζεις μέσα στο μαγαζί, φρόντισε τον καπνό από το τσιγάρο σου να μην τον εισπνέω εγώ. Έτσι απλά!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που δεν θέλουν με τίποτα να αποδεκτούν το κακό που κάνουν στον εαυτό τους και στους γύρω τους με το να καπνίζουν. Ναι δέχομαι ότι κάποιοι είναι τόσο εθισμένοι και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το κόψουν, αλλά δεν δέχομαι ότι κάποιοι με το έτσι θέλω με αναγκάζουν να καπνίζω τον καρκίνο τους, χωρίς να δίνουν δεκάρα! Και δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαρής ηλικίας!